Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja startuje z 52 kg przy wzroście 164 cm. W poprzedniej ciąży startowalam z takiej samej wagi i przytylam 23 kg! Ale tym razem mam zamiar bardziej uważać z jedzeniem
Ja startuję 56kg i 164cm. W pierwszej ciaży przytyłam 22 kg (startowałam 51). W 4 miesiące zrzuciłam 20 a 2 pozostały. Przed ciążą jakieś 3 się przypałętały.
ja jak się ostatnio ważyłam (jakiś m-c temu) miałam 48 kg przy wzroście 164:-) (chyba najpopularniejszy wzrost wśród lipcowych mam;-)) poprzednia ciąże zaczynałam tez z taka wagą, do porodu szłam ważąc 62kg:-) ale karmienie piersią szybko utleniło wszlkie kg:-)
kota ja też juz czekam na brzuszek:-) uwielbiam swoje ciążowe kragłości:-)
Ja startuje z waga 55,5 kg. Zgadnijcie jaki wzrost.... 164cm hahahha
W poprzedniej ciazy startowalam z 53kg i w dniu porodu mialam 17 kg na plusie ( byl taki moment,ze bylo 20 kg na +, obrzeki robia swoje).
Czarna, piękne podejście, ja też nie przejmuję się tym ile przytyję, głodzić się nie zamierzam, obżerać do przesady też nie, ale np. wagi w domu nie mam i obsesyjnie się nie mierzę, zdrowie dziecka najwazniejsze!