Cat Ballou
Fanka BB :)
Ja się zamierzam za siebie wziąc po porodzie bo po Rysiu to brzuch mam wielki. Jak nie pomoże to skarbonke na slim lipo musze kupic 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Serio!
no właśnie Kota nie wiedziałąm kogo mi przypominasz a Kroma otworzyła mi oczętakota ty to wyglądasz ja Joann Jabłczyńska. A nie wiem gdzie ty masz brzuchol. Pozazdrościć. No i jak się ma cięcie to w 2 tygodnie brzuch nie schodzi, chyba w 2 mce. Dlatego jestem za naturalnym porodem.
Kota-Asia;-)ja po porodzie ważyłam 47 kg byłam bardzo chuda wiecie jak sie patrzyło to jak anorektyczka i przez 2 lata nie mogłam przytyćkosmetyki raczej niewiele dają po porodzie, to wszystko kwestia genów, już tu wrzucałam mój brzuch po porodzie, przytyłam w sumie 13kg, żadnej diety nie stosowałam, skóra i ciało same wróciły do dawnej kondycji, a jako mama intensywnie karmiąca miałam też mega apetyt i wcale nie żałowałam sobie jedzenia)
jakieś 2-3 tyg. po porodzie:
Zobacz załącznik 538923
chodziło mi o skórę tuż po samym porodzie, brak jędrności, rozciągnięta, no flak jak nic.
ale na szczęście to odwracane![]()
siostra bliźniaczka też tak ma