• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

och jak mnie tu dawno nie bylo :) witam sie serdecznie z mamusiami i dzidziusiami. bylam dlugi czas u siostry i nie za bardzo mialam ta prywatnosc zeby popisac :) co do brzuszkow to dodaje moje terazniejsze zdjecie czyli 18 tydzien ciazy :) smialo nie krepujcie sie powoli przybieram na wadze :)

IMGP5555.jpg

teraz we wtorek bede miala wizyte i moze juz sie dowiem kto wcina razem ze mna ta musztarde na ktora tak mam ochote ( chociaz wogole za nia nie przepadalam )

reklama
Baśka fajowy brzuszek.

Mgiełka ja też mam kościec ciężki, ja mam wzrost 171 i ważę 60 kg a mi mówią że wyglądam na 55. No ale waga nie kłamie. Ja mam uda też i pupę dużą, pewnie tam wszystko wlazło.

wiecie co wam napiszę
ŻE MAMY ŚLICZNE BRZUSZKI:):):)
KAŻDY JEST PIĘKNY I CZUJMY SIĘ I BARDZO SEKSOWNIE

wiecie ja już bym chciała zdjąć tą ciężką zimową kurtkę i wszystkim pokazywać mój brzuszek:):) przecież mamy co eksponować prawda?:)

lopop, ja też marze juz o wiośnie, o schowaniu ciężkich ubrań na dno szafy... eh... a za oknem znów sypie, choć w sumie wygląda to jak śnieg z deszczem, porażka :/

Dziewczyny czy Wasze brzuszki też tak szybko rosną? ja mierzę co tydzieńw sobotę i robię zdjęcia i jestem zadziwiona tempem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry