P
pinio25
Gość
lopop----------masz siostrę bliźniaczką??ja też

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tak podobną do mnielopop----------masz siostrę bliźniaczką??ja też![]()
jesteśmy podobne (ale moja siostra jest farbowana na blond) a ja "czysta natura-jakiś jasny brąz "myszkowaty") ale obie jesteśmy wysokie, mamy identyczne dłonie, identyczne głosy itd.
jak ja kocham takie włosydziękuję Wam dziewczyny :**
Lopop, włosy nadal mają ten kolor, czyli naturalny, no teraz trochę podrasowany farbą, ale w zbliżonym kolorze, na zdjęciu słońce dało efekt takich pasemek, kolor jest i był jednolity.
:-):-):-):-) to my też no teraz obie blond bo ona kiedyś malowała się na brązteż jednojajowejesteśmy podobne (ale moja siostra jest farbowana na blond) a ja "czysta natura-jakiś jasny brąz "myszkowaty") ale obie jesteśmy wysokie, mamy identyczne dłonie, identyczne głosy itd.
![]()
:-):-):-):-):-):-) moich byś za darmo nie chciałaz babami to tak zawsze jest, że u innych wszystko nam się bardziej podoba, nawet jak mamy to samo![]()

no naprawdę!!!
mam 174 cm wzrostu, ale zawsze ważyłam dużo... trenowałam wiele lat pływanie w MOSPiR byłam wysportowana, a i tak ważyłam około 70ciu!!! zwyczajnie mam cieżkie kości, jestem zbita ( jak to mówią)
ja niestety zbita nie jestem... W podstawówce były badania przesiewowe na których nas ważyli, a ja od małego okrągła jestem. Zawsze pielęgniarka dawała mi na start jakieś 10-15 kg więcej i schodziła w dół ze zdziwieniem...