• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
dziękuję Wam dziewczyny :**

Lopop, włosy nadal mają ten kolor, czyli naturalny, no teraz trochę podrasowany farbą, ale w zbliżonym kolorze, na zdjęciu słońce dało efekt takich pasemek, kolor jest i był jednolity.

też jednojajowe:-Djesteśmy podobne (ale moja siostra jest farbowana na blond) a ja "czysta natura-jakiś jasny brąz "myszkowaty") ale obie jesteśmy wysokie, mamy identyczne dłonie, identyczne głosy itd.:-D

też jednojajowe:-Djesteśmy podobne (ale moja siostra jest farbowana na blond) a ja "czysta natura-jakiś jasny brąz "myszkowaty") ale obie jesteśmy wysokie, mamy identyczne dłonie, identyczne głosy itd.:-D
:-):-):-):-) to my też no teraz obie blond bo ona kiedyś malowała się na brąz
z babami to tak zawsze jest, że u innych wszystko nam się bardziej podoba, nawet jak mamy to samo :D
:-):-):-):-):-):-) moich byś za darmo nie chciała
nie dość że się puszą to potem oklapują:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

hejcia...kota jaka ty masz figurke...masakra...nie jedna nastolatka by jej ostro pozazdrosciła:-) i naprawde ejstes piekna kobieta:-) ja przy 175 cm mam 78 kg:-)//...nie długo wrzuce zdjątko mojego brzucha i ciałka wieloryba hehe:-)

no naprawdę!!!
mam 174 cm wzrostu, ale zawsze ważyłam dużo... trenowałam wiele lat pływanie w MOSPiR byłam wysportowana, a i tak ważyłam około 70ciu!!! zwyczajnie mam cieżkie kości, jestem zbita ( jak to mówią)

ja niestety zbita nie jestem... W podstawówce były badania przesiewowe na których nas ważyli, a ja od małego okrągła jestem. Zawsze pielęgniarka dawała mi na start jakieś 10-15 kg więcej i schodziła w dół ze zdziwieniem...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry