reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

o piszecie o wadze i o cm.w brzuszku:-) ja dziś w przychodni na krzywej cukrowejbyłam ale opisze na odpowiednim wątku ale wskoczyłam na wagę u położnej co zwykle mnie wąy i co widzę jak ostatnio przytyłam przez 2 tyg.tylko 100 gr. to przez kolejne 2 tyg.teraz nadrobiłam i do przodu 1,5 kg. czyli ogólnie na plusie 7,200:-D a cm. w brzusiu 92 a zawsze taki szczypior ze mnie w tali był:-D-ale ja mimo wszystkich tych dodatkowych cm.i kg. bardzo się cieszę ,że rosnę:tak:

reklama
KAROLAOLA przybij piatke, ja tez mam 95cm..przy okazji zmierzylam biust i biodra, BOZIU robie sie jak kloc, wszedzie podobne cm.........:szok: czy tylko ja tak mam? prosze pocieszcie...

Zobacz załącznik 347584 Zdjęcie2728.jpg
Oto my w 22tyg :)
Dzisiaj maluch nie daje mi spokoju..Non stop sie wierci i rusza :)
U mnie równiez +8. Oj robie sie ciezka :)

Ostatnia edycja:
Hej,

fajoskie te wasze Brzucholki :tak: Ja mam ciut wiekszy od większości z Was ale i ciąża starsza bo 26 tydzień zaczynam. Muszę się zmobilizować i coś wkleić :cool2:

Ja póki co w porywach 5,5 kg na plusie a w brzuchu na wysokości pępka 85 cm......do 100 jeszcze 15 cm.....ale tyle miałam w dniu porodu z Frankiem więc się mierzę co jakiś czas z ciekawości hihihi.

Talii już dawno nie mam i zaczynają się problemy z schylaniem przodem.....niedługo będę musiała to robić "bokiem" bo się w pasie juz nie zginam w pół :-D:-D:-D.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry