reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

agulagula-jaki sliczny brzusio :)
Moje malenstwo wczoraj polozylo sie na lini pepka. jak lezałam na plecach to brzuch mialam szpiczasty i mozna bylo zauwazyc 2 kulki ,na dole i na górze pepka. Ale smiesznie to wyglądało. wydaje mi sie ze byla tam główka i pupka :) ale sie ucieszylam. Akurat siedzialam z kolezankami :) wszystkie zaczelysmy sie smiac w niebogłosy hahaha :)

reklama
Malinowa i agulalula-PIĘKNE BRZUSIE :-) i bardzo zgrabne :tak:
Gabinia-mój synek to istny akrobata i bardzo aktywny ale brzuszek mnie od tych skoczków nie boli -czasami tak delikatnie zaboli przy mocnym kopniaku ale to taki bardziej dyskomfort niż ból.Spytaj może o to lekarza-dla własnego spokoju.

agulalula Agatka ma sliczne swoje male M2:-)

dziewczyny z ta figurka to bez rewelacji dlatego tym razem brzuszek w ubranku byl:-p troche przybylo pod czarnym nie widac :szok: a jesli o kg to prawie 8 na + :/

reklama
pewnie, że nie widać ale większość z nas i tak pewnie kontroluje wagę, ja też mam plus 7 , i kilka razy w tygodniu sprawdzam ile przybyło. teraz się tym nie martwię ale po porodzie zostanie pare kg zapewne, już teraz się zastanawiam ile przybędzie do sierpnia- bo to przecież prawie 4 miesiące ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry