reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Pogoda taka ładna że i ja postanowiłam ujawnić swój brzuszek. W ubraniu bo jakoś niespecjalnie się czuję z dodatkowymi kg.:zawstydzona/y: 25 tydzień
P1040452.jpgP1040453.jpg

anna2101 po tobie wcale nie widać żeby waga poszła w górę!

Ostatnia edycja:
reklama
Gabiczek-ślicznie wyglądasz :) Gdzie te twoje kg poszły?? chyba tylko w brzuch :) szczuplutka jestes :)
Moja no niestety poszla w góre... i to az o 8 kg :) wazylam 51 a teraz 59 :(

U nas 86,5 cm w brzuszku :)
Dzieki kochane :)
Gabinia-nie martw sie :) potem bedziemy spalać zbedne kg :) ja to tez sie martwie wagą bo to dopiero 22tydz a juz 8kg na plusie :)

hehe wszystko dobrze ale jak tu do auta wsiąść ?? jak fotel do tyłu juz odsuniety a nogi za krótkie??? hihihi
mam sporo w nim miejsca bo mam duze auto ale nogi nie sięgają do pedałów;/

ja też prawie już 8 kg na plusie a w pasie 21 cm wiecej niż przed ciążą!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
a o biuście nie wspomne przedwczoraj zakupiłam trzy cyckowe wygody w rozmiarze 75 G!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry::angry::angry:

anna2101 dzięki za miłe słowa ale niestety nie wszystkie kilogramy idą w brzuch :baffled: Zawsze miałam tak że bardzo podobały mi się kobiety w ciąży i nie mogłam się na nie napatrzeć, na wszystkie, bez wyjątku, a jednak ciężko mi się pogodzić z tym jak zmienia się moje ciało :confused::oo::confused2:

gabiczek- wiem dobrze co czujesz. Ja uwielbiałam swoje ciało przed ciążą. a teraz nie dosc ze kilogramy dodatkowe to i rozstępy sie pokazują na piersiach. Ale nie wiem czy wiesz... zostalo naukowo udowodnione ze kobiece ciało w ciąży o wiele bardziej podoba sie mężczyzną :) hehe...
a to co bedzie po ciąży to sie okaze. pewnie bedziemy wspolnie sie wspierac w odchudzaniu. :-) bedzie dobrze...

Gabiczek-śliczny brzusio:-)
annna2101-to prawda z tym podobaniem się mężczyznom kobiecego ciała w ciąży-mój mąż ciąglemi powtarza ,że mam sexi brzuszek i pięknie wyglądam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry