reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Dziewczyny, macie duszności? Ja mam niestety. Czasem mam wrażenie, że płuca mam za małe i oddechu nie mogę złapać. Wiem że w ciąży to normalne, ale w poprzedniej zaczęło się dopiero ok 7 miesiąca kiedy brzuszek był już pokaźny. Do tego jeszcze to wysokie tętno..ostatnio 135/min..

A ja bardziej wyglądam jak tłuścioch a nie kobieta w ciąży:hmm:
Nie mam takiej ładnej piłeczki tylko ogólny rozrost w pasie..

szuszu ja i jedno i drugie po połowie.. i piłka.. i tłuścioch..pół na pół..
a duszności mam jak coś komuś opowiadam hahaha i wtedy muszę przerwać sapiąc jakbym weszła właśnie na 4 piętro, złapać oddech i kontynuować :-D

a tak w ogóle to wyjęłam w niedziele kolczyk :-( wydawało mi się, że dziurka zaczyna się naciągać .. teraz tylko żebym nie miała wielkiej blizny plis plis plis !

Kurde tak to wszędzie schudłam, poza talią która zanikła i pewnie długo nie powróci;-)
Ja to jak siedze to oddechu nie mogę załapać, nie mówiąc o wchodzeniu na 4 pietro, tego jakoś nie widzę:-)

szuszu mam nadzieję ,że wkrótce wyjdzie ci ten upragniony brzuszek. Ale wiem co czujesz, ja przez pierwsze 4 miesiące to wyglądałam jakbym przytyła i źle się z tym czułam. A teraz to już przynajmniej widać,że jestem w ciąży...

szuszu ja dusznosci jak na razie nie mam, ale mam dyskomfort w kroczu i czasem cos pociagnie w brzuchu...w kazdym razie jak chodze to sie czuje w ciazy, jak siedze nie he he

reklama
Dziewczyny, macie duszności? Ja mam niestety. Czasem mam wrażenie, że płuca mam za małe i oddechu nie mogę złapać. Wiem że w ciąży to normalne, ale w poprzedniej zaczęło się dopiero ok 7 miesiąca kiedy brzuszek był już pokaźny. Do tego jeszcze to wysokie tętno..ostatnio 135/min..
dokladnie dokladnie...łącze się w bólu a przeciez macica jest dopiero nieco nas pępkiem ...to okropne uczucie ....mi troche pomaga nawilżacz powietrza troche bardziej mi rześko,ale i tak czuje sie jak by slon na mnie siedzial a przeciez nie mam duzego brzucha.Plus niemoge chodzic bo mnie ciągnie od kosci ogonowej do nogi ...i chodze jak kaczka ....masakra....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry