reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
na86- wow, fantastyczny brzusio!:-)
dzieki dziewczyny:-) rzeczywiscie wywaliło mi ten brzuchol, zaczełam sie nad tym zastanawiac jak przeczytałam wasze posty
moze dlatego ze to druga ciaza??? Ale w pierwszej ciazy tez szybko mialam brzuchol, mimo ze zawsze szczuplutka byłam:-)

Blondi1990
Zaangażowana w BB
na86 super brzuchol i jaki duży 
u mnie nadal malutki
u mnie nadal malutki
ja tak odnosnie tyciaw ciazy
moim zdaniem to chyba duzo od genow zalezy ja w kzdej ciazy przytylam gora 9 kg z nadia po porodzie zero brzucha jak a chrzila miala niecale 3 tygodnie to ciuchy kupowalam 34 z synem szybko tez wrocilam do formy ale jednak brzusze juz byl mniej jedrny niz po corce i na dole troche odstawal -tzn wedlug mnie wedlug innych nie ale ja mam jobla na punkcie plaskiego brzucha
i jem wszystko tzn tona slodyczy nie umiem sie oprzec zawsze jem duzo slodyczy lubie fast foody
i ogonie zjem wszystko ;p ale nie tyje za bardzo moze tez duzo daje moj wiek nie wiem sama;p ale pojedno sie ciesze bo gdby ne brzuch o ciazach to nie musze nigdy nic zrzucac tylko trzeba brzuch ujedrnic i zrobic go plaskiego jak deska 
jeszcze dodam ze z nadia chodzilam codziennie na spacery zeby porod byl latwy
tak po 2 km
a z colinem jezdzilam do konca ciazy rowerem po 6 km dziennie
i porody blyskawiczne a w niemczech to dopiero bo nikt mi nie kazal w lozku lezec tylko na stojaco i jeden party i po wszystkim 
jeszcze dodam ze z nadia chodzilam codziennie na spacery zeby porod byl latwy
Ostatnia edycja:
sliczne macie te brzuszki....ja chyba powinnam w pn, bo mam wizyte zapytac o moja wage... bo dzis wazylam sie i schudlam znowu...600g.... no kude nie dosc, ze nie doszlam do wagi z przed ciazy...to schudnac teraz jeszcze....troche sie martwie.... a tu juz ponad 17 tydzien..z tarczyca mam wszystko ok..wiec nie wiem dlaczego tak...
reklama
paola890411
Fanka BB :)
Kesti- ja od początku ciąży schudłam ok.4 kg. Nie powiem, że jestem załamana bo zaczynałam z nadwyżką
pani doktor zawsze mi mówi, że ooo mamusia nam schudła znowu-ale to bardzo dobrze, organizm wie co robi
pani doktor zawsze mi mówi, że ooo mamusia nam schudła znowu-ale to bardzo dobrze, organizm wie co robi
Podziel się: