reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

reklama
dzieki dziewczyny:-) rzeczywiscie wywaliło mi ten brzuchol, zaczełam sie nad tym zastanawiac jak przeczytałam wasze posty:-D moze dlatego ze to druga ciaza??? Ale w pierwszej ciazy tez szybko mialam brzuchol, mimo ze zawsze szczuplutka byłam:-)

Na86 ekstra brzusio :-) jesteśmy na tym samym etapie, ale u mnie jednak troszkę inaczej się układa. Jednak co kobieta to inny brzusio, ale każdy równie wyjątkowy :-)

ja tak odnosnie tyciaw ciazy :) moim zdaniem to chyba duzo od genow zalezy ja w kzdej ciazy przytylam gora 9 kg z nadia po porodzie zero brzucha jak a chrzila miala niecale 3 tygodnie to ciuchy kupowalam 34 z synem szybko tez wrocilam do formy ale jednak brzusze juz byl mniej jedrny niz po corce i na dole troche odstawal -tzn wedlug mnie wedlug innych nie ale ja mam jobla na punkcie plaskiego brzucha :) i jem wszystko tzn tona slodyczy nie umiem sie oprzec zawsze jem duzo slodyczy lubie fast foody :) i ogonie zjem wszystko ;p ale nie tyje za bardzo moze tez duzo daje moj wiek nie wiem sama;p ale pojedno sie ciesze bo gdby ne brzuch o ciazach to nie musze nigdy nic zrzucac tylko trzeba brzuch ujedrnic i zrobic go plaskiego jak deska :)
jeszcze dodam ze z nadia chodzilam codziennie na spacery zeby porod byl latwy :) tak po 2 km :)a z colinem jezdzilam do konca ciazy rowerem po 6 km dziennie :) i porody blyskawiczne a w niemczech to dopiero bo nikt mi nie kazal w lozku lezec tylko na stojaco i jeden party i po wszystkim :)

Ostatnia edycja:
sliczne macie te brzuszki....ja chyba powinnam w pn, bo mam wizyte zapytac o moja wage... bo dzis wazylam sie i schudlam znowu...600g.... no kude nie dosc, ze nie doszlam do wagi z przed ciazy...to schudnac teraz jeszcze....troche sie martwie.... a tu juz ponad 17 tydzien..z tarczyca mam wszystko ok..wiec nie wiem dlaczego tak...

reklama
Kesti- ja od początku ciąży schudłam ok.4 kg. Nie powiem, że jestem załamana bo zaczynałam z nadwyżką:)
pani doktor zawsze mi mówi, że ooo mamusia nam schudła znowu-ale to bardzo dobrze, organizm wie co robi ;)

Do góry