dziewczyny na suche sutki to oliwka w zelu j&j najlepiej z rumiankiem - nieoceniona!
ja was pociesze jezeli chodzi o wasze dolegliwosci, ja ostatnio 4 razy na ostrym dyzurze bylam.... masakra!
zaczelo sie od problemow zoladkowych ... ostry niezyt zoladka... chcieli mnie do szpitala odesac ale sie nie dalam... dostalam leki i kroplowke " na miejscu" ... koszmar po 6 h zwijalam sie z bolu, nic jesc nie moglam, epizod powtorzyl sie m oze ze 4 razy.... nastepnie jak juz bylo prawie dobrze... zlapal mnie potworny bol zeber ! a wlasciwie miesni miedzyzebrowych.... myyslalam ze bede chodzic po scianach , plakalam , wilam sie cala noc! i pol dnia paracetamol dziala tylko 3 h... koszmar! pojechalam na ostry okazalo sie ze nerwobol...ok mysle przejdzie ,,, ale wczoraj wieczorem zas wzdecie ... polezalam, przeszlo... ale przez rozdety zoladek zas mnie zebra zlapaly... i pol nocy z glowy...placz , mąż nademna i leki... eh mam nadzieje ze to nie bole rozrostowe bo beda sie powtarzac az brzuch przed porodem opadnie... a bol wedlug lekarza bol porownywalny z łamaniem na zywca ksoci i nastepne naciskanie na nie przy kazdym oddechu wiec nie zyczenikomu....