reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

reklama
Robaczek ja mam wizyte w czwartek to zapytam - o ile jak zwykle nie zapomnę :) ostatnio przygotowałam sobie nawet karteczkę z pytaniami - szkoda tylko, że zapomnaiłam jej ze sobą zabrać :)))

Ja mam ciągłe klucia, ciągnięcie, pobolewania i najlepsze są te biodra, kości jakby stłuczone były... Masakra - jak stara baba!!! ;-) :-D:-D:-D

W piątek do gina, też o tym opowiem :tak:

Catherinka, moj M wczoraj stwierdzil, ze chodze jak babulenka:-) Tylko mi wcale nie do smiechu, bo po calym dniu na nogach chyba sie odzywa rwa kulszowa.

A tak wogole to najbardziej od kilku dni dokuczaja mi zaparcia i juz sama nie wiem jak sobie pomoc:confused:

Miałam tak na początku ciąży, w końcu samo przeszło. Śliwki, powidła śliwkowe, jabłka, sok jabłkowy, pieczywo z ziarenkami, dużo pić.

Kinga
mnie tez to dopadło na początku ciąży
teraz codziennie piję na czczo szklankę letniej przegotowanej wody z miodem i sokiem z cytryny i poza tym jem na ogół pieczywo razowe, a poza tym śliwki morele suszone, jabłka, jogurty i dużo pić i powinno przejść

Mnie dziś dopadł jakiś dziwny nie za bardzo mi znany ból. Nie był to ból brzucha ale czułam jak mi ciągnie w okolicy pępka. Chyba brzuch mi rośnie....??

Iwon3004 no pewnie rośnie....
Ja najlepsza akcje miałam przedwczoraj.... normalnie bolał mnie kregosłup - jak nigdy, w pewnym momencie nie mogłam sie wyprostować przez moment - tez sie zastanawiam czy to normalne...
a co do bioder itd ja czasami mam takie uczucie jakbym stłukła sobi kość ogonowa, normalnie tyłek mnie boli:baffled:

reklama
MNie tak wczoraj pobolewał cały brzuszek, że aż się martwiłam, ale dziś jest ok, czyli, że dzidzia rośnie. :tak:

Do góry