reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

reklama
Mój m naszczęćsie nie chrapie ale zato mam chmika który mnie budził od 5 bo się mu nudziło i zębami stukał w klatkę werdota pospać nie dał :crazy:

izabell96 Ja nie dosyc, ze mam chrapiacego wspollokatora to na dodatek dwa szczury dla ktorych pora nocna jest pora polowan i harcow :) Ogony juz dawno wyladowaly w dziennym, bo inaczej spac nie szlo a o moim M to juz pisalam. Bylam w aptece, kupilam SILENCE - drogie to cholerstwo prawie 37 zl - oby tylko zadzialalo.

Matyldo slyszalam o tym wynalazku co kupilas,czytalam ze jest rewelacyjny i ze dziala po 1 razie tez zamierzam cos takiego kupic ale no troche to kosztuje:dry:
Wiec czekam na efekty - napisz jak oceniasz ten srodek :-)

Matylda a na jakiej zasadzie to działa? I na jak długo starczy? Wiem, że dopiero kupiłaś ale może na opakowaniu jest jakies info:confused: Pytam bo może bym kuzynke poprosiła to by mi przysłała:-)

Mamo Helenki u mnie dokladnie tak samo, jak M jest zmęczony to jak spi na plecach chrapie okropnie, ale wystarczy go na bok przełożyc (tzn. szturchnąć) i jak ręką odjął:-):-):-)

reklama
sylwia.m SILENCE środek przeciwko chrapaniu - jest doustnym preparatem zawierajacym pianke o smaku mietowym, ktora przywiera do blon sluzowych. Jeden pojemnik wystarcza na ok. miesiac stosowania. Tyle wyczytalam w ulotce :)

Do góry