Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkie Mamusie. Mam pytanie do mam po CC. Jak wygląda lub wyglądało i ile trwało Wasze krwawienie??? Czy też jest dużo mniej niż się spodziewałyście??? Pozdrawiam:**

ja mialam z 4 tygodnie takie jakby 1szy dzien okresu,
a teraz takie uplawy jakby ciagle zoltawo brazowe ale malutkie

wiem ze przed zszyciem wyczyscili ile sie dalo ale nigdzie nie znalazlam jak to wyglada po CC. Pozdrawiam:****
...i tak sobie leci,czuje nawet jak wycieka i zawsze mysle,ze zobacze zywo czerwona krew a tu ciagle jakies takie dziwaczne plamienie...Mialyscie cos takiego czy co sie dzieje??
mam juz masc i modle sie zeby pomogla bo dzisiaj to juz boli 

i sie zastanawiam czy to mozliwe ze takiej dlugosci mogl byc

hmmm ja kazałam sobie pokazac niteczki ze szwa, które mi połozna wyciągnęła - to było to kilka krótkich - tak z tego Twojego zrobiłby z 4 - 5 takich. Bo taki jeden przechodzi przez trzy dziurki chyba jest zaciskany i później następny i tak do końca nacięcia.a mnie hemoroidy dobijajamam juz masc i modle sie zeby pomogla bo dzisiaj to juz boli
i wczorej przy zalatwianiu sie szew mi wylecial mniej wiecej taki dlugi /////////////////////////////////////////////////////////////////////////i sie zastanawiam czy to mozliwe ze takiej dlugosci mogl byc
![]()