reklama
Mewa29
mama Adama
Witam wszystkie Mamusie. Mam pytanie do mam po CC. Jak wygląda lub wyglądało i ile trwało Wasze krwawienie??? Czy też jest dużo mniej niż się spodziewałyście??? Pozdrawiam:**
ja mialam z 4 tygodnie takie jakby 1szy dzien okresu,
a teraz takie uplawy jakby ciagle zoltawo brazowe ale malutkie
Azorek- nie wiedzialam ze to badanie wymagane jak sie ma implant antykoncepcyjny zalozony, dzieki
chyba sie zdecyduje na tabletki..
ale to musze zaczac brac jak sie pierwszy okres zacznie

ja mialam z 4 tygodnie takie jakby 1szy dzien okresu,
a teraz takie uplawy jakby ciagle zoltawo brazowe ale malutkie
Dzieki za odpowiedz:-) Bo ja juz myslalam ze cos ze mna nie tak ale okazuje sie ze wszystko ok

Dziewczyny ja jestem 5 tygodni po porodzie i spodziewalabym sie juz teraz okresu a mam jakies dziwne plamienie...takie brunatno-pomaranczowe na wkladce i nie za fajnie pachnie
...i tak sobie leci,czuje nawet jak wycieka i zawsze mysle,ze zobacze zywo czerwona krew a tu ciagle jakies takie dziwaczne plamienie...Mialyscie cos takiego czy co sie dzieje??

azorek84
mama Amelii 2009
a mnie hemoroidy dobijaja
mam juz masc i modle sie zeby pomogla bo dzisiaj to juz boli 
i wczorej przy zalatwianiu sie szew mi wylecial mniej wiecej taki dlugi /////////////////////////////////////////////////////////////////////////
i sie zastanawiam czy to mozliwe ze takiej dlugosci mogl byc

i wczorej przy zalatwianiu sie szew mi wylecial mniej wiecej taki dlugi /////////////////////////////////////////////////////////////////////////

hmmm ja kazałam sobie pokazac niteczki ze szwa, które mi połozna wyciągnęła - to było to kilka krótkich - tak z tego Twojego zrobiłby z 4 - 5 takich. Bo taki jeden przechodzi przez trzy dziurki chyba jest zaciskany i później następny i tak do końca nacięcia.a mnie hemoroidy dobijajamam juz masc i modle sie zeby pomogla bo dzisiaj to juz boli
i wczorej przy zalatwianiu sie szew mi wylecial mniej wiecej taki dlugi /////////////////////////////////////////////////////////////////////////i sie zastanawiam czy to mozliwe ze takiej dlugosci mogl byc
![]()
A maścią smaruj, smaruj bardzo często nawet jak jzu nie bedzie bolało, mi tak smarowane praktycznie pozchodziły(moja masc to Procto Hemolan - nie wiem czy dokładnie taka nazwa ale coś koło tego)

reklama
azorek84
mama Amelii 2009
no ja mam rozpuszczalne bo mnie przeciez wypatroszyli jak karpia;-)
a i tak wylazi cos czasem-to juz drugi tyle ze za pierwszym razem byl sporo krotszy