reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dolegliwości

reklama
Deli kurcze przykro mi myslalam ze juz jest lepiej:confused2:Ze tez w ciazy jest tak ograniczone leczenie:no:Niestety tez tak mialam z Kuba przeszlo dopiero kilka miesiecy po porodzie. :tak:

Deli współczuje bólu i wiem o czym mówisz,bo sama sie zmagam z czymśpodobnym tylko znacznie większym bo ja mam żylaka od wargi do pośladka i wyobraź sobie jaki ból jest z tego,siąść zbytnio nie można,dotknac sie nie da,dzisiaj ide z nim na kontrole tez

hej mamusie:) dzieki za wsparcie.ja od wczoraj na tej nospie jestem i wieczorem juz wzielam 2 tabletki i ten magnez co mi maz kupil... wiecie za dnia nie jest tak zle bo tylko brzuch ciagnie wiec musze uwazac jak wstaje i prostowac sie powoli zeby dodatkowo sobie bolu nie sprawiac:zawstydzona/y: bole i skurcze zaczynaja sie wieczorem zawsze..tak ok 20.wczoraj pomimo nospy tez mnie dopadlo-takie jak na miesiaczke tylko silne ze ledwo do lazienki sie doczlapalam :-(do takich boli jestem przyzwyczajona bo zawsze mialam bolesne miesiaczki na tyle ze potrafilam zemdlec z bolu:no: wczoraj to nie wiem co pomoglo nospa czy ciepla kapiel-bo po kapieli bylo juz lepiej tylko w krzyzu troche lupalo ale udalo sie zasnac i cala noc przespac:))):tak:

na szczescie hemoroidow nie mam ..i odpukac oby jeszcze to mi nie dolozylo.trzymajcie sie laseczki mocno.juz niebawem koncowka wiec jakos chyba damy rade???:unsure:

Ja mialam hemoroida malego pare lat temu. Objawil sie dwa razy krwawieniem ale nie bolal specjalnie. Kilka dni uzywalam czopkow i od tamtej pory cisza. Tfu, tfu.

Dzięki dziewczyny
Wczoraj nic nie pisałam, bo czekałam na rozwój wydarzeń i niestety ryczałam z bólu przez cały dzień. Mój o 22 chciał mnie do szpitala znów zawieźć, bo już mu się serce krajało jak patrzył jak cierpię, ale zadzwonił najpierw do mamy i przepisała mi dodatkowe tabletki i maść.
Jakoś udało mi się zasnąć na 2h, później znów płacz i stękanie i jakoś zasnęłam znów na 2h.
Teraz ledwo leże i czekam na Andrzeja, bo niestety nie ma poprawy :(((

Piwonia przykro mi .... nie wiem jak ty ale ja czuje ból cały czas i nic nie umiem zrobić ;/, a jak mam iść do toalety nawet na siusiu to jest prze****** :(. Boli niemiłosiernie.

reklama
Do góry