Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) to mnie przy kazdym ruchu jak chodze pachwiny bola i krzyz - pierwszy raz tak bardzo i teraz to juz jak kaczka na maxa tylko moge chodzic...nie wiem czy cos mi sie przestawiło od tego biegnięcia
mam nadzieje ze jakiejś akcji tym sobie głupia nie przyśpieszyłam
No i jak tam??Ja mam problem ze suchnięciem ,cała dosłownie puchnę ,z skóra na łydkach i udach jest napieta do granic wytrzymałości,bardziej niż na brzuchu.Jutro wizyta to niech mnie gin oglada.Nic nie pomaga ani stopy w górze,ani zimne okłady ,ani kompiekle zimne czy w jeziorze .To jakaś masakra.![]()

To mnie uspokoiłaś z tym pępkiem. Bo wczeniej jakoś nie zwróciłam uwagi.monika20078 to z tym pepkiem to normalne jest.ja tez mam ciemny i polozna cos mi tam tlumaczyla ze takie zabarwienie skory sie zdarza.ja pepek mialam bardzo gleboki.i i z tego co wiem to u brunetek i szatynek takie zabarwienie skory czesciej jest niz u blondynek.a jak mnie skora tak zaczela swedziec w okolicy pepka to pare dni pozniej wredne rozstepy sie pojawily...wrrrr myslalam ze obedzie sie jakos cudem bez tych paszkwili