Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde, dziewczyny a u mnie coś się dziwnego dzieje.
Od paru dni nic mnie nie boli, śpie całą noc i później w dzień. Latam po schodach jak szalona, nawet mąż się dziwi, że tak sobie lekko chodzę. Może to taka poprawa przed wielkim dniem;-)
:-)Ja też ostatnio poczułam taki silny ból kości ogonoweja mnie od wczoraj czasami pobolewa krocze i pośladki, tzn. jest to taki ból jakbym długo jeździła na rowerze na niewygodnym siodełku
ma może któraś z was tak?

kosci krocza,spojenie lonowe??jak posiedze troche albo poleze i wstaje to zanim to rozchodze to poruszam sie jak staruszka,jak sie pochylam to tez...A w nocy jak wstaje na siku to az wzdycham i pojekuje bo takie to dokuczliwe
Jak myslicie,jutro mam wizyte u gina,wspomniec mu o tym??To pewnie dzidzia uciska i dlatego boli,tez tak macie albo??ja to już nie mam cierpliwości ,a jak sobie pomyśle ,że termin 15 sierpnia -to jeszcze gorzej mnie boli -a jak jeszcze troche sie pieściuniam -pomarudzę -ponarzekam .Ale tak samo mam i też tak myślę ,że to głowka uciska .I jeszcze jest tak ,że niunia rzadzi w brzuszku ,jaka jej pozycja odpowiada -bo jak położę się na lewy bok -to tak mnie kopie ,że musze ustapić ,czy wy też tak macie ?Jolu ja tez tak mam od dluzszego czasu to dlatego ze główka uciska na kosc![]()