reklama

Nasze dolegliwości

reklama
Karincia u mnie czop wcale nie byl podbarwiony krwia.mialam takie bardzo geste biale uplawy.duzo tego wylatywalo szczegolnie podczas kapieli:confused::zawstydzona/y:ten sluz byl taki gesty raczej cos w rodzaju konsystencji twarozku(przepraszam za porownanie:baffled:)

Karincia u mnie czop wcale nie byl podbarwiony krwia.mialam takie bardzo geste biale uplawy.duzo tego wylatywalo szczegolnie podczas kapieli:confused::zawstydzona/y:ten sluz byl taki gesty raczej cos w rodzaju konsystencji twarozku(przepraszam za porownanie:baffled:)
Wiem, fuj.... obrzydliwie to brzmi :-D:-D:-D
Ja teraz byłam siusiu i zobaczyłam że takie upławy mam, takie własnie gęste białe :tak:
Ale nie czuje żeby mi to cały czas leciało więc po prostu będe obserwować :zawstydzona/y:

mnie tez nie lecialo caly czas tylko czasami i przy siusianiu tez czasem wypadaly takie male kawalki:tak:ale mnie sie tak czop kruszyl przez ok tydzein przed porodem:zawstydzona/y::baffled:

Ja jeszcze zadnych skurczy nie mam,ani czop nie odchodzi.....wiec nie wiem czy gin sie oby nie pomylila ze nie dochodze do terminu....no niby 2 tyg. jeszcze mi dawala.....:baffled::baffled::baffled::baffled:
Chyba ze mnie raptownie zlapie...:-D:-D:-D

MI GIN TEZ POWIEDZIALA ZE SZYBCIEJ URODZE ALE WEDLUG NIEJ MIALAM JUZ RODZIC TYDZ TEMU....:szok:A DZIS JUZ 2 RAZ ZLAPAL MNIE TAKI SILNY SKURCZ......NIEWIEM CO TO MOZE BYC BO SA SILNE ALE NIEREGULARNE PRZYPOMINAJA TEN MOCNIEJSZY BOL MIESIACZKOWY...I PO GODZINIE ALBO I MNIEJ ZNIKAJA....

reklama
hej dziewczyny, mnie czasami tez takie skurcze lapia ale ustepuja bardzo szybko tak ze chyba to sa te przygotowujace czy jakos tak :-D no a brzuch nie boli przy tym tylko mam twardy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry