Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
doktorka tak mnie wygniotla na fotelu przy badaniu ze myslalam ze zaraz urodze, a i od wczoraj mam delikatne plamienia wczpraj podbarwione krwia a dzis takie ciemno brazowe, niewiem co one oznaczaja ale dzis mam na oddzial isc do szpitala do mojej doktorki z wynikami moczu bo cukier mi wyszedl i powtarzalam dzis rano ogolne badanie moczu, od razu zapytam co znacza te plamienia, mam nadzieje ze nic groznego:-( bardzo sie juz boje....Witam , a ja bede miala swoje malenstwo juz niedlugo bo planowana cesarke mam na przyszly czwartek lub piatek:-) 11 sierpnia juz mam sie zglosic do szpitala i czekanie na ciecie...wczoraj mialam wizyte u mojej gin i dzidzia ma juz prawie 3 kilo i nawet zaczelo mi sie robic rozwarcie bo na 2 palce juz jestdoktorka tak mnie wygniotla na fotelu przy badaniu ze myslalam ze zaraz urodze, a i od wczoraj mam delikatne plamienia wczpraj podbarwione krwia a dzis takie ciemno brazowe, niewiem co one oznaczaja ale dzis mam na oddzial isc do szpitala do mojej doktorki z wynikami moczu bo cukier mi wyszedl i powtarzalam dzis rano ogolne badanie moczu, od razu zapytam co znacza te plamienia, mam nadzieje ze nic groznego:-( bardzo sie juz boje....
Rany...to czekanie mnie wykończy! Ja chcę już rodzić!!!
Na nic nie czekam... Zacznie się, to się zacznie i już...
Pomyślicie, że jakaś nienormalna, czy wyrodna matka jestem. I chyba macie racje 
hihi, wszystko gotowe, posprzatane, a tu jescze 18 dni to terminu..
Wiecie co ja u siebie zauważyłam??
..że jak chce mi się siusiu i to czasem tak, że wydaje się że jak siądę na kibelku to niczym wodospad będzie a tu malusieńkim strumieniem mi leci mimo że czuję że pęcherz ledwo trzyma![]()