reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dolegliwości

Dziewczyny czy macie jakiś cudowny lek na trądzik i pryszcze. Normalnie wyglądam jak nastolatka. A co oglądam się w lustrze to wydaje mi się, że pojawiają mi się jak grzybki po deszczu. Co się dzieje z moją twarzyczką :wściekła/y::baffled::sorry2:. Nigdy nic, a teraz katastrofa. Czuje się jak nastolatka, która zaczęła dojrzewać:crazy::no::angry:.

reklama
a mi dalej nie chce przejść to przeziębienie, ból gardła dziś rano był ale robiłam płukankę z soli więc na razie nie boli ale za to zatoki dają o sobie znać no. Zjadłam dziś 2 apapy przez cały dzień, w nosie jak na saharze, już sama nie wiem co robić. Jutro pójdę chyba do lekarza bo za długo to trwa -od poniedziałku a nie wiem czy ta choroba nie zaszkodzi dziecku

a co do pryszczy to czasem się coś pojawi a tak to spokój, tak gdzieś 2 tygodnie temu mnie przez tydzień męczyły i mój mąż śmiał się ze mnie i mówił mi że jestem wulkaniczna :)

dziewczyny które mają/miały problemy z żołądkiem (wiem że gdzies - moze na ogólnym byla o tym dyskusja)co birzeie???? ja mam takie tępe bóle - jakby wrzodowe, niestrawnościowe, nie wiem jak sobie pomóc...

deli80 mam to samo. tylko ze mnie wysypało tylko na czole ,malutkie,drobniutki pryszczyki i nie moge sie ich pozbyć.:wściekła/y: i jesli to prawda ze tak sie ma na dziewczynke to mnie moze cała obsypać:-D

rasqo na suchy nos ja stosuje wode morska np.Marimer. Pomaga:tak:

Katarina2308 też schudłam minimalnie ale to przez chorobę.przeziębienie moje trwało ponad 2 tyg. nic nie mogłam jeśc:no: a na pęcherz pij duzo soku z zurawiny ( ja kupiłam go w aptece) albo sok z cytryny. moja gin zapisała mi teraz urosept ale nie zawsze go biore bo w ulotce jest zeby w ciązy nie stosować:blink:

Mi mdłości całkowicie przeszły.Z ciążowych dolegliwości to mega zgaga (renie nie pomaga),ból głowy i to straszewny i od czasu do czasu ból w dole brzucha.A i brak apetytu ,czuję jakbym cały czas była najedzona ,zresztą widać to u mnie na wadze -3 kg.

Ja już i tak się hamuję ,bo mam ochotę na ogórki kiszone i kapustę ,ale po tym zgaga po świeżym ogórku i pomodorze też zgaga.Więc jem głównie mączne rzeczy :pierogi ruskie,naleśniki,kopytka ale to i tak mam zgagę.A i dużo owoców morza i ryby z puszki.

reklama
ja na problemy żoładkowe piję wodę Zuber,ale powiem szczerze jest strasznie nie dobra,ale skuteczna
ja sie lecze na wrzody i nie tylko,leków brac nie mogęto chociaż to musze pić

Do góry