GOGA BIG u nas tez jest tak z dziewczynkami. dawniej kapalam je kolo 21 bo jeszcze o 18 dawalam im mleko, a pozniej po kapieli kolacyjke po 21 przed nocka. teraz niestety nie ma juz tej opcji. o 18 zaczyna sie tak zwany "szał pał"
wrzask, placz, bordo na buzi nie dziala ani hustawka, ani lezaczek z wibracja, ani zabawki, zadne grzechotki. mowienie, spiewanie zabawianie tez niestety nie
wiec mamusia sprytna bestia 3 razy z rzedu zaczela dziewczyny kapac przed 19. i co? swiety spokoj!!! wcinaja flache zasypiaja w mig i spia do 4 30!!!!! byc moze odpada im jeden posilek o 21 i na dobe jedza tylko 5 , ale przybieraja ladnie na wadze, a oprocz tego jak Lena jest glodna to czasami sie obudzi i zje sobie zaraz po 2 albo przed 3. na to tez nie narzekam bo pozniej mi dospi do 6 lub 7, a w miedzy czasie Oliwke nakarmi tatus przed praca, zeby zonka nie musiala wstawac
teraz dziewczyn sie juz nie da oszukac. najwidoczniej dzien dla nich za dlugi i musza chodzic spac o 19 na co nie narzekam bo mamy wtedy z M pelno czasu dla siebie. sprobuj kapac przed 19 napewno nie zaszkodzi za to moze pomoze.
a my wybieramy sie z M w lipcu na urlopik nad morze. przeraza mnie pakowanie tobołów dla dziewczyn!! wszystkiego trzeba wziac po trochu bo nigdy nie wiadomo jaka sie nam nad tym morzem pogoda trafi. dodatkowo jeszcze ta długa podroz. od nas z Krakowa to minimum 10h jazdy naszymi polskimi drogami. zdecydowalismy sie, ze i tak pojedziemy na noc po kapieli dziewczyn. licze na to, ze sobie zasna i przespia nam chociaz pol nocki. jak myslicie wytrzymaja tyle w tych samochodowych fotelikach???
a my wybieramy sie z M w lipcu na urlopik nad morze. przeraza mnie pakowanie tobołów dla dziewczyn!! wszystkiego trzeba wziac po trochu bo nigdy nie wiadomo jaka sie nam nad tym morzem pogoda trafi. dodatkowo jeszcze ta długa podroz. od nas z Krakowa to minimum 10h jazdy naszymi polskimi drogami. zdecydowalismy sie, ze i tak pojedziemy na noc po kapieli dziewczyn. licze na to, ze sobie zasna i przespia nam chociaz pol nocki. jak myslicie wytrzymaja tyle w tych samochodowych fotelikach???