Milenka zamykaj okna! w taki upal sie wogole nie powinno otwierac..jak ma sie schlodzic jak na dworzu jest o wiele gorecej niz w domu! My zaslaniamy wszystkie rolety i okna zamkniete, wracamy do domu, na dworzu termometr pokazywal 36 a w domu 26 i wydaje sie byc duzoo chlodniej

nas ratuje wiatrak w nocy. Chodzi cala noc i dziewczynki 2 noce spaly ladnie ale lepiej odpukac
My chrzciny planujemy w sierpniu albo poczatek wrzesnia. Napewno w lokalu na tak ok.25 osob. Boze jak sie ciesze ze na teraz nie zaplanowalismy bo taki byl plan poczatkowo! mam nadzieje ze mina upaly i da sie juz zyc
A my od 3 dni plazujemy. W piatek moj M zawiozl dzieci do mojej mamy i na caly dzien pojechalismy nad morze TYLKO WE DWOJE!!! zycie jednak moze byc piekne jeszcze

opalalismy sie, kapalismy, odpoczywalismy..bylo cudownie! Taki dzien nie zdazyl nam sie od ponad pol roku

a moi rodzice zabrali w tym czasie malutkie nad jeziorko i w cieniu sobie z nimi siedzieli i wszyscy byli szczesliwi

Wczoraj bylismy u nas nad zalewem calutki dzien i grzecznie na kocyku wypoczywaly. A dzisiaj pojechalismy cala rodzinka, z moimi rodzicami do miedzyzdrojow. Na dworzu termometr pokazywal 38 a my w autku klima i bylo super. Kupilismy nad morzem basenik maly taki i pluskalismy troche małe zeby je schlodzic od czasu do czasu. Wogole sa cudowne, nie marudza prawie, chyba ze chca spac..a tak ciagle sie ciesza i jestem pelna podziwu dla nich ze tak dobrze znosza te upaly bo ja ciagle chodze i kreci mi sie w glowie..moze to tez od mojej diety..ale schudlam juz 4kg!!! i waze tyle co przed ciaza takze nie zameirzam z niej rezygnowac