reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

mamablizniaczek noo klimka to nam się marzy, ale boję się chorych gardeł. Twoje niunie nie chorują? Dzieki za prognoze:-)

anulka biedaczki malutkie - ale słodkie są niesamowicie, moje córcie też lubią tak na boczku spać.

reklama
BURA cieszę się, że kubeczki się sprawdzają :-)
Anulka!!! Słodkie maleństa i jak fajnie w samych pieluszkach :-D
A my właśnie zamówiliśmy wózek spacerowy,bo miałam już dosyć tej kobyły tako. Zobaczymy, jak się sprawdzi...

taki : Wózek,Fa.Baby Welt, mod.Buggy Twin.Aluminium,Nowe (1109873118) - Aukcje internetowe Allegro

ale wciąż się zastanawiam czy dobrze zrobiliśmy, najpierw chcieliśmy mclarena...
Fajny :) No podobno mclaren najlepszy, ale czy to prawda, to już niech się wypowiadają ci, którzy mają jakiekolwiek porównanie. Ja też się zastanawiałam nad wózkiem tego rodzaju, ale niestety nasze chodniki są za wąskie - jestem skazana na typ "jeden za drugim".

Jak przyjdzie, to napisz jak się prowadzi ;)

witajcie
uf jak gorąco u mnie dziś było 32 w cieniu koszmar, ale uważam,ze maluchy dzielnie to znoszą, ponoć tak gorąco ma być do końca tygodnia, u nas na piątek zapowiadają 36!, gerneralnie prawie zamieszkaliśmy na podwórku w domu jest niby chłodniej ale brak powietrza, a na podwórku czasem zawieje i ile ciekawych rzeczy do oglądania, dziękuję Bogu i rodzicom hi hi że mieszkamy w domku jednorodzinnym...

TTolaa witaj zapraszamy, tu jest naprawdę super, mamuśki też są super:)

Anulka normalnie superowe twoje diewuchy, a jak już spokojniejsze?

co do klimy oj chyba każdemu się marzy, ale trzeba używać rozsądnie, nam pani doktor powiedziała,że właśnie na mur zacznie się od infekcji gardła, grzybicy itp. zresztą szczerze przy dwójce ich obecnych kosztach poprostu nie mam na to kasy

co do wakacji my w domku nad morze za daleko,auto bez klimy, no i chwilowo cienko z kasą, planuje porządki te na które na codzień nie mam czasu

co u nas, hm tfu tfu skończyły się pobudki o 23, mały śpi różnie generalnie wstaje koło 2 bierzemy go do siebie podrzemie godzine wstaje je i śpi dalej, jest lepiej, mała nie chce jeść, ale kto chce jak tak gorąco...hm mój Mateuszek wiecie ile dziś zjadł na obiadek 260ml. skończył po siostrze, a jaki był żywy rozgadał się aż sie zanosił ze śmiechu, zastanawiamy się czy go nie głodzimy 180ml już mu chyba nie wystarcza...

kochane miłego wieczoru ide poleżeć odpocząć, pozdrowienia

Gosia ogolnie teraz juz jest duzo lepiej. Dziewczynki sa takie wesole i pogodne, smieja sie caly dzien chyba ze cos im nie pasuje..na ogol jak spac chca zamiast zasnac marudza. Tyle ze zrobic nie moge nic jak jestem z nimi sama, one uwielbiaja moje towarzystwo i jak tylko odchodze na krok zaraz jest placz. Ale to juz i tak nie to co na poczatku ze plakaly 3/4 dnia i nie wiadomo bylo o co im chodzi..teraz juz mozna je zabawic, zagadac, sa takie ciekawe swiata.

Chcialam zapytac mam starszych ciut maluszkow kiedy zakupilyscie krzeselka do karmienia? Ile mialy maluchy jak w nich zasiadly? nasze juz zaczynaja przysiadywac z nasza pomoca i sa strasznie silne. Teraz to non stop na brzuchu by lezaly. Czuje ze lada dzien i usiada.

Anulka!!! My kupiliśmy krzesełko właśnie w czase, gdy młode zaczęły się garnąć do siadania. Długo nie czekało :-D

reklama
Do góry