witajcie
uf jak gorąco u mnie dziś było 32 w cieniu koszmar, ale uważam,ze maluchy dzielnie to znoszą, ponoć tak gorąco ma być do końca tygodnia, u nas na piątek zapowiadają 36!, gerneralnie prawie zamieszkaliśmy na podwórku w domu jest niby chłodniej ale brak powietrza, a na podwórku czasem zawieje i ile ciekawych rzeczy do oglądania, dziękuję Bogu i rodzicom hi hi że mieszkamy w domku jednorodzinnym...
TTolaa witaj zapraszamy, tu jest naprawdę super, mamuśki też są super
Anulka normalnie superowe twoje diewuchy, a jak już spokojniejsze?
co do klimy oj chyba każdemu się marzy, ale trzeba używać rozsądnie, nam pani doktor powiedziała,że właśnie na mur zacznie się od infekcji gardła, grzybicy itp. zresztą szczerze przy dwójce ich obecnych kosztach poprostu nie mam na to kasy
co do wakacji my w domku nad morze za daleko,auto bez klimy, no i chwilowo cienko z kasą, planuje porządki te na które na codzień nie mam czasu
co u nas, hm tfu tfu skończyły się pobudki o 23, mały śpi różnie generalnie wstaje koło 2 bierzemy go do siebie podrzemie godzine wstaje je i śpi dalej, jest lepiej, mała nie chce jeść, ale kto chce jak tak gorąco...hm mój Mateuszek wiecie ile dziś zjadł na obiadek 260ml. skończył po siostrze, a jaki był żywy rozgadał się aż sie zanosił ze śmiechu, zastanawiamy się czy go nie głodzimy 180ml już mu chyba nie wystarcza...
kochane miłego wieczoru ide poleżeć odpocząć, pozdrowienia