Milenka28
Fanka BB :)
dałam dzisiaj chłopakom kleik ryżowy zobaczymy jak zareagują na niego:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. Myślę, że będzie to bardzo pomocne dla tych, co właśnie zaczynają rozszerzać dietę. Ja dopiero wprowadziłam mięso, a jak na razie jadę na słoiczkach, choć też chciałabym sama gotować, ale jakoś nie wiem, jak się za to zabrać
I jak z piciem, ile i co podajecie do picia oprócz mleka?
Moje starsze córki po kolei przechodzą grypę żołądkową.Teraz ma starsza.Tak ją męczy biedną.Bliźniaki mają problemy z brzuszkiem.Właśnie jestem na etapie zmiany mleka.Mam nadzieję,że dobrze je przyjmą.Kacper nadal bardzo dużo ulewa po każdym karmieniu.Może teraz to się zmieni
Wiem,że w Polsce można kupic jakieś środki na to.Tutaj niestety nie ma:-(Jedynie ratuje nas właśnie zmiana mleka.W tym tyg.ostatni raz odwiedziła nas położna.Kacper waży 2620gr. a Zuźka 2980gr.Robi się z niej mały grubasek
Jutro mają 4tyg.Pozdrawiam Was bardzo gorąco:-)
Obieram jabłka ze skórki i wycinam nasionka, wrzucam w sokowirówke i z jednej str mam sok a z drugiej mus z jabłek
Mam nadzieje, ze choc troche Wam pomogłam
Szymuś
Aduś