yenefer
Fanka BB :)
Moje na szczęście już sztywno trzymają. Julka to już się chce podnosić - tak jej spieszno do siedzenia chyba.
to niech się bujają na zdrowie! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje na szczęście już sztywno trzymają. Julka to już się chce podnosić - tak jej spieszno do siedzenia chyba.
to niech się bujają na zdrowie! :-)
Iws, mój Alex ma reflux i dalej ulewa. Czasem mniej, czasem więcej. Podczas zabawy jest więcej, bo mięśnie brzucha pobudzają przewód pokarmowy i dzięki temu mleko się cofa. Maxiowi czasem też się zdarzy. Ulewanie może trwać do skończenia roku, a nie pół ;-)
Moi chłopcy interesują się sobą od jakiś 3 miesięcy. Teraz stają w swoich łóżeczkach i się rechoczą. Chociaż bywa też nieciekawie, bo Alex uwielbia ciągnąć Maxa za włosy, a ten nie może mu oddać, bo Alex ma ich za mało;-)