reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

iws tak, to było tego samego dnia, upał okropny - ale wolałam ten upał niż np deszcz.

Widzę że jest nas więcej fanek lidla, super! Piszcie jak wypatrzycie coś dobrego. Ja jeszcze lubię z lidla wszelkie słodkości!

reklama
Alez sie rozpisalayscie...:-)

Ja dzis mam meza w domku wiec malo czasu na laptopa...na 16 mam wizyte u lekarza...

A ja tez staram sie oszczedzac...u nas jest o tyle latwiej ze promocje sa na porzadku dziennym..a ostatnio furrore robia takie typu buy one get two free..:tak: A Lidl tez bardzo lubie.:tak:

Ja na chrzest tez nie ubieralam malym jakis falbaniastych sukienek spod ktorych nie bylo by ich widac.
Mialy przesliczne, skromne sukieneczki do tego bolerka , czpeczki robione na szydelku i butki.
No i oczywiscie sprzedlam obie suieneczki blyskawicznie na allegro- i jeszcze zarobilam na tym bo lista osob licytujacych byla dluuga..:tak:

Lenna..wooow 6 wesel...oj kochana to tylko za kieszen sie trzymac w tym roku!!

Anulka...a to Ty jako kapcie te butki kupujesz?? Bo starsznie drogie jak na kapciuchy.
Ja mam Befado i super sie sprawdzaja...maja super kolorystyke i wybor. Nie polecam Zetpol- starsznei sie malym nozka w nich pocila i byly jkaies takie sztywne...

Pozniej poczytam jeszcze co tam napisalyscie...
Lece zapakowac paczki- wczoraj skonczyly sie dwie aukcje butkow Clarks ktore wystawialm na allegro i jestem baardzo zadowolona z finalowej ceny..:tak:
Takze na nowe buciki juz jest.:-)

aaaa wiem...

Gastone- sliczne te sukieneczki- ja wlasnie takie lubie....:tak:

A my mielismy taka...:-)

Yenefer....ooo slodkosci to jest to...a pierniczkow to chyba zadna firma nie przebije...
Ja uwielbiam jak sa wlasnie takie tygodnie roznych panstw....ostatnio mielismy wlasnie Wlochy..i te wszystkie makarony, przyprawy, oleje...suuuper...

Aaa i z Lidl bardzo lubie chusteczki do dupki....:-)

Sukieneczki mieliscie przesliczne...:-)

Załączniki

• S23_2306.jpg
    S23_2306.jpg
    71,1 KB · Wyświetleń: 67
  • S23_2262.jpg
    S23_2262.jpg
    60,6 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
no ich cala ozdoba to byl ten kolnierzyczek i takie malutkie rekawki...:tak:

a wogole to my chrzcilismy w Polsce a imprezka byla u moich rodzicow na 27 osob....wszystko robilam ja i mama...oj napracowalysmy sie...:sorry:

Załączniki

• S23_2059.jpg
    S23_2059.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 58
Ja nigdy nie byłam w lidlu :no:
A ja planuje agatce tą sukienke założyćna wesele, jest bufiasta połowninki lucyna lea 004.jpg

Jola te sukienki wyglądają jak takie co nosiłam jak byłam mała, wedy mówiło się na nie hińskie, tylko tamte były kolorowe, mam jeszcze je na strychu

Widze ze wiekszosc z nas luboi skromnosc.Ja oczywiscienie krytykuje absolutnie takich "pufek".Mnie chodzi o to wlasnie zeby bylo skromnie a dla mnie i praktycznie.;-)
Jola slicznie wygladly dziewczynki ;-) Ja troszke dalam ciala z czapeczkami bo chcilam inne,ale tak sie ociaglam ze sprzedawca juz nie istnieje;-( A takie ladniusie byly..
Jola ile mialy dziewczynki jak je chrzcilas?

Lenna u mnie pierwsza mysl byla taka ze te sukieneczki beda do chrztu,ale niestety srebrnych nie bylo w tym rozmiarze..Byly fioletowe i rozowe.A drogie nie byly bowczesniej kosztowaly 16 euro a na przecench po 5 ;-) Ale sa urocze ;-) Dziewczynkom zaloze je na 1 urodziny ;-)

Dziewczynki a mcie jakis ulubionych sprzedawcow na allegro ktorzy maja takie azurkowe ciuszki i czapeczki?Ja uwielbiam takie rzeczy a u nas nie kupisz...

Ostatnia edycja:
Gastone...my chrzcilismy we wrzesniu...dziewczyny mialy dokaldnie 5 miesiecy wtedy.
A czapeczki zamawialam u takiej pani na allegro...i baardzo bylam zadowolona.
Bolerka i sukienczki kupowalm tu w John Lewis.
I ogolnie to powiem ze nie jest latwo kupic tu w uk sukienke na chrzest. a jak sa to wlansie tego typu i wcale nie sa tanie...bo cena wacha sie miedzy 45- 65 f.plus dodatki..:sorry:
No ale oplaclalo sie bo jak stalismy przed kosciolem to male dostaly tyle komplementow od przechodni ze az mi bylo glupio..:sorry:

Gosiu...no ja moge polecic ta pania co nam robila....swietny kontakt, realizacja w blyskawicznym tempie..do tej pory mam z ta pania kontakt
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2529200

ooo tu sa jej rekodziela...

Luckaa..ja tez kiedys mialam podoban sukieneczke...tylko ze taka blekitna..:tak:

Ostatnia edycja:
Luckaa ja tak samo napewno w zyciu nie wzielabym kredytu na prezent bo to kompletna glupota. Laptop trafil sie nowy u mojego kuzyna w lombardzie bardzo tanio i rozbil mi na dwie raty. Polowa w lutym i druga polowa w marcu zebym nie odczula za mocno tego. Co do oszczedzania to trzeba miec z czego..ja chyba wogole nie umiem:-D

A co do bucikow jestem zdania ze na tym nie powinno sie oszczedzac, bo nozki sa na cale zycie, pozniej jakies koslawe beda i co..Oczywiscie nie kupuje najdrozszych, ale dobre buty kosztuja niestety i do tego 2 pary. Szukam jakichs innych dobrych za rozsadna cene ale nie widze za bardzo:/nie mam przekonania do zwyklych szmaciakow, malym sie teraz nozki ksztaltuja dopiero..

Jola tak wlasnie te nam sluzyly jako kapcie, nasz ortopeda tego typu wlasnie nam doradzal..dziewczynki niepewnie chodzily a w tych bucikach tak zaczely smigac, bardzo wygodne. Polecam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka...ja tez jestem takiego samego zdania i na butach nie oszczedzam...zawsze kupuje te z najwyzszej polki...:sorry:
Ale co do kapciuszkow to naprawde polecam Ci te Befado...
One spelniaja wszystkie warunki zdrowej stopy...

Befado

Do góry