Onna mysle ze to zeby u Asi..u mnie Julka tak ostatnio marudzila i po godzinie ponad nie wytrzymalam i dalam jej nurofen! 15 min i zasnela, bo on dosc szybko dziala zauwazylam. Nie ma sie co meczyc i dziecka, jak jest potrzeba to daje i spia spokojnie. Na szczescie to sie zbyt czesto nie zdarza

Co do nocników u nas stoja sobie i namawiam dziewczynki nieustannie jak zdejmuje pieluche przed kapaniem zeby cos zrobily do nich ale niestety..nie chca sie zdecydowac, siadaja i wstaja i tak wkolko..a jak chca siusiu to sikaja obok najczesciej..ale slyszalam ze u wiekszosci dzieci to samo przychodzi, zmuszac nie wolno bo sie wystrasza nocnika i juz na zawsze moze pozostac ich wrogiem. Tak pomyslalam ze moze kupie ta nakladke na kibelek nasz i moze wtedy szybciej sie zainteresuja!
A co do mleka modyfikowanego moje dalej pija Bebilon, od urodzenia tyle ze teraz r 3!

pija wieczorem butle mleczka zageszczona kaszka i nad ranem ok.6 tez butla ale czyste mleko wtedy. Nieraz jeszcze na sniadanie lyzeczka dostaja na gesto kaszke z mlekiem. Jogurty i inne przetwory mleczne daje ale czyste krowie dopiero po 3 r.z. Napewno nie wczesniej.
Iws no napewno sie przyzwyczaje. Ale narazie to tylko naslu****e!

U nas rolety sa te zewnetrze w calym domu takze jest tak samo ciemno, zaslaniam do konca zeby szumu aut nie bylo slychac. Lampke nocna musze jakas kupic pasujaca do pokoiku bo narazie nasza z sypialni sobie postawilam
Yen fajnie ze Twoje male chca na tych nocnikach siedziec, moje to maja tak niespozyta energie ze wstaja siadaja lataja..nie maja czasu nawet na pol min usiasc. Nie wiem czy to nie jakies ADHD
Co do tych kolek na basen to tez planuje ich zakup
Luckaa co do budowy domu to zgodze sie z dziewczynami

super jak tak rosnie w oczach chatka ale pozniej sie zaczyna dopiero
U nas dzisiaj stuknelo dziewczynkom poltora roku

majka dzisiaj wogole dala mi kolko takie i mowi CIO TO? i ja mowie kółko a ona kołko

ale sie usmialam

coraz smieszniej sie robi

ktos ostatnio mowil ze z dziecmi powinno sie duzo rozmawiac a ja sie smialam ze nie wiem czy ktos wiecej z dziecmi rozmawia niz ja z moja mama

my gaduly jak nie wiem i one pewnie tez beda, tatus tez lubi pogadac ale pewnie jak we trojke bedziemy go zagadywac to bedzie mial dosc

A ja dzisiaj na zakupach bylam, mama z malymi jeszcze spaceruje, caly dzien u nas jest

kupilam malym legginsy tylko a sobie spodnie lniane. No i pampersow na zapas bo promocja w SuperPharmie!