Co do tego budzenia nocnego to napewno to zeby w wiekszosci przypadkow.. z tego co slysze wiekszosc dzieci zaczyna spac cale noce tak spokojnie ok. 2 r.z. bo wtedy poprostu juz sa zabki wszystkie najczesciej. Kreca sie i budza jak juz spac nie moga to z checia sie posmieja z mamusia i pobawia w nocy

u mnie tez sie budza ale i tak nie moge narzekac bo teraz w porownaniu z tym co bylo kiedys..to niebo a ziemia

juz wiem ze moze byc gorzej! duzo gorzej..i zniose wszystko

dzisiaj wstalam o 8

jednak to byl dobry pomysl przelozyc male do ich pokoiku
Onna ja to bym uwazala z tym ibupromem dawanym tak czesto..wiem ze organizm szybko sie uodparnia na leki przeciwbolowe i dawane codziennie przestaja wkoncu dzialac, pozniej np jakas goraczka albo naprawde silny bol i moze nic nie dzialac!sama na sobie to wyprobowalam, na mojej wiecznie bolacej glowie!
Moj M od poczatku malo wstawal do dzieci, a od bardzo dawna wcale. Rano do pracy wstaje no i ma twardy sen

mowi ostatnio ze jak chce to moze spac u dzieci w pokoju zebym ja sie wyspala..haha! dobre! jak ja dawno sie wysypiam

to nagle po poltora roku sie zaoferowal
A u nas dzisiaj byly kolezanki blizniaczki i male tak sie super bawily z nimi w piaskownicy ze pol piachu wysypaly obok niej

ale jak sie fajnie zaczely soba interesowac juz

milo popatrzec az

wczoraj bylismy znowu u mojej cioci, tam tez pelno dzieci, jej wnuki i sasiadki coreczka takze male codziennie inne towarzystwo maja i mamusia tez

mi sie podoba to zycie z moimi dziewczynkami i nawet boje sie pomyslec o pojsciu do pracy, mysle ze nie wczesniej niz jak do przedszkola pojda majac 3 latka. Do tego mama pomaga duzo i ja mam czas dla siebie. My mamy swoj interes i finansowo tez niczego nie brakuje w sumie, narzekac nie moge. No ale wiadomo ze o wiele bardziej komfortowo jest byc niezaleznym finansowo jednak..
Ja zaczelam na solarium chodzic bo stwierdzilam ze przy tych moich dzieciach to cale lato bede blada chodzic

i juz 3 razy bylam w ciagu tygodnia. widze efekty nawet