reklama

Nasze fotki :)

reklama
hehe, sprzed miesiaca? ;-) to wklej cos nowszego! ale coreczke masz sliczna, Nelciu! i sama jaka chudzinka jestes :-) zazdroszcze! a wozek :tak: :tak: :tak: :-D

MamusiuDorusia - mitaginka
ma racje, piekna rodzinka :-) a Karolek jaki duzy!!! szok!

a a propos zdjec z bulwaru ;-) wkleje swoje jutro moze, ale, ale! zauwazylyscie, co za krakersy!? normalnie czulam sie miedzy nimi jak kwadransowy grubas. psycha siada :-D

a wszystkie zdjecia macie cudne, przesliczne! nie pochwalilam wszystkich, ale przeca wiecie, ze ja wszystkie dzieci kocham jak swoje, hehe ;-)

Ostatnia edycja:
Aenye dzieki.A wozek ,no coz ,nie pojedzie mi po kamieniach ,po trawie tez ciezko,nie lubi naszych polskich drog wiec narazie wybieram najrowniejsze wiejskie ulice:) Po NY nie bylo takich problemow ale wkoncu tam tylko rowniutenki Central Park i rownitenienkie alejki i chodniki. Ale i tak go uwielbiam,a mala uwielbia wozek ale tylko jak w nim spi:).

Postanowilam ponadrabiac zalegalosci zdjeciowe,tymbardziej ze nowy aparat kupilam( polecam Canona EOS 550D),ale jeszcze cienkie mi fotki wychodza,zbyt pozno go kupilam.
buzki

p.s dzis kumpela z US uswiadomila mi dlaczego BB nie jezdzi mi po trawie i kamorach itd.Kazala mi raczke zmieniac i w terenie miec duze kola sprzodu ,ale wstyd:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry