reklama

Nasze fotki :)

dzisiaj młody jest w samym pampersie, bo zaczęliśmy się topić ;-) a na spacerek założę mu tylko podkoszulek albo bodziaka i nic więcej bo mi się chyba ugotuje

reklama
aenye ma racje:) wszystkie dzieci nasze są i wszystkie takie kwieciste kochane i śliczne:)

nela ja sei dzisiaj wylachoniłam, mysle sobie fajnie, brzuszek malutki, spoko wyglądam, ale jak zobaczyzlam twoja fotke no to juz nie lachon ze mnie:(
ale dzieciaczki bombowe:)

aenye no co ty z tym ubieraniem??!! moja mloda bez czapki nawet jak wieje, no przeciez to ceiply wiatr!!

i generalnie same body, bez skarpetek....

ale wczoraj przegielam bo spala w body na szerokich ramiaczkach, pod pierzynką of course (o nocy mówię) ale okno bylo otwarte i nad ranem troche zimno... kurcze moze ja zbyt lekko ją ubieram... ale tej nocy spala w pajacyku i spala gorzej...czesciej sie budzila, moze bylo jej cieplo bo my odkryci cali... :confused:

mój słodziak z tatusiem :)
DSC_0438.jpg
jeden z nelicznych dni kiedy był ubrany nieco cieplej ;) ale byly wtedy burze i 11 stopni na zewnątrz...
DSC_0444.jpg
i jeszcze zabawa z ukochanymi pszczółkami
DSC_0685.jpgP6056828.jpgP6046823.jpg

Czesc kochane,po kiepskiej nocy mala mi wlasnie zasnela .Dalyscie mi do myslenia ze moze czas zaczac mala rozbierac:).Jako wczesniaczka lekarze z kliniki polecili mi ja trzymac w cieplarnianych warunkach ,zeby nabierala wagi i nie tracila energii.Tak sie w tym zakrecilam ze balam sie wyjsc z nia pozniej na spacer .Sukieneczke miala na sobie raz od czasu urodzin ,a tyle lezy teraz zmarnowanych( bo wyrosla) ze chyba musze sie o 2ga dziewczynke postarac:))))))) albo oddam jak sie ktorejs z was kolejna Niunia urodzi.
No i widze ze Olivierek tez juz w bodziakach tylko wychodzi wiec i na nas czas ,choc pewnie beda krzyki mamy i cioc ( bo teraz u rodziny jestesmy) ze dziecku zimno:).dzieki za mile wpisy ,wazne ze dzieciaki nam zdrowo rosna;)buzki.
A co do wagi to ciaza ze mnie wyciagnela wszystko ale ciagle mi slabo wiec chyba wolalabym miec wiekszy brzuszek i wiecej sily ,wiec wszystko ma swoje plusy:)

Parę fotek z wyprawy na Ślężę i spacerku po Wrocławiu :)DSC05292.jpgDSC05356.jpg

Załączniki

• DSC05367.jpg
    DSC05367.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC05399.jpg
    DSC05399.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 91
  • DSC05414.jpg
    DSC05414.jpg
    54,2 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC05403.jpg
    DSC05403.jpg