reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Nie no siedze i się śmieje a dzieciaczki patrzą na mnie co ta matka tak się szczerzy:-D:-D:-Djestescie boskie z tymi cwiczeniami:-D:-D:-Dleniuszki z nas jak nie wiem:-D:-D:-D

MORKA pokłon za ćwiczenia i KAJA dodatkowo za tekst z pasem:-D:-D:-D

Ja moge tak zostać(tylko nie mam spodni aby włożyć bo za ciasne haha dobrze że mam jakieś tam 2 pary któe były szersze mi przed ciaża:-p)ale brzuchalko mogłabym zgubić bo mam oponke niezłą a najlepsze że ona tak "zwisa":no:ewidentnie ciażowy brzuch zleciał w dół nasączył się jeszcze tłuszczem i tak se siedzi:no:a cwiczyc mniej jesć wstyd się przyznać ale ja mam lenia i apetyt:zawstydzona/y:

reklama
A ja od przedwczoraj ćwiczę A6W. Ciekawe jak długo wytrzymam? Kiedyś udało mi się wytrwać całe 42 dni i powiem Wam, że efekt był niesamowity, a mięśnie brzucha do dziś mam silne jak choinka!!!
Po ciąży zostało mi 7 kg i jakoś nie chce zlecieć, więc ćwiczenia konieczne.
Po chrzcinach zamierzam raz w tygodniu chodzić na siłownię, ale taką typowo babską, czyli bieżnia, rowerek, orbitrek itp.

Dziewczyny, czy Wy też już się opaliłyście?
Ja mam dłonie i twarz jakbym z wakacji wróciła. Reszta blada, bo tylko tyle na spacerkach z maluszkiem do słonka wystawiam:)

Ja dzisiaj zaczynam 7 dzien cwiczen nie za bardzo mi sie chce , ale do lata coraz blizej i ja zazwyczaj wiekrzosc czasu bede spedzala z malymi na basenie .Wiec mobilizacja jest.
astrid5-ja raz na tydzien chodze na solarke, nienawiedze byc blada .
agasam -czekamy na relacje.

DORMARK nie jest zdrowo dla skóry tak czesto chodzić na solarium:no:z poczatku to tak co 2 tyg.aby skóra zabrązowiła się a potem nawet 3-4 tyg.a latem to wogóle najlepiej równe co miesiąc:tak:co tydzień to skóra nawet nie zregeneruje się a już nie mówiąc jak starzeje się i dodaje nieźle lat:no:troszke przystopuj bo to naparwede nie jest zdrowe odbije się na niej na starsze lata:sorry2:

Ja też pójde sobie na solarium aby troche zabarwić na brazowo aby nie wyjść latem bladzioszka hehe:tak:

A ja nie cwicze...Brzuchol mi sie wsysl;-) A codzienne spacery z psem i potem jeszcze z wozkiem pod niezle goreczki-bo tak nasza wioseczka polozona-wystarczaja za trening. Wracam tak upocona i wymeczona,ze juz bym nawet sil nie miala na cwiczenia.W ubrania sprzed ciazy wchodze-ale nie da sie ukryc ze sa jakby bardziej przylegajace hihi-co nie wyglada zle-a wedlug slow towarzysza malzonka wyglada nawet lepiej niz kiedys....:-)

DORMARK nie jest zdrowo dla skóry tak czesto chodzić na solarium:no:z poczatku to tak co 2 tyg.aby skóra zabrązowiła się a potem nawet 3-4 tyg.a latem to wogóle najlepiej równe co miesiąc:tak:co tydzień to skóra nawet nie zregeneruje się a już nie mówiąc jak starzeje się i dodaje nieźle lat:no:troszke przystopuj bo to naparwede nie jest zdrowe odbije się na niej na starsze lata:sorry2:

Ja też pójde sobie na solarium aby troche zabarwić na brazowo aby nie wyjść latem bladzioszka hehe:tak:

Ale ja chodze raz nw tygodni na 5 min dla leprzgo umoru.

A ja w ogóle nie chodzę do solarium (byłam raz i zasnęłam:sorry2:), za to mój brat za mnie nadrabia:cool2: On jest od solariów uzależniony :cool2:
Co do ćwiczeń to ja też nie ćwiczę, wystarczająco się przy dzieciakach nawygimnastykuję:-p Diety też nie stosuję żadnej, co najwyżej słodyczową i kilogramy jak na razie lecą w dół. To chyba przez te nocki nieprzespane, także jak kobietki chcecie chudnąć to róbcie wszystko, żeby dzieci Wam w nocy nie spały ;-):-p

Ostatnia edycja:
Kacha dobre hehe

co do solarium ja jeszcze nie byłam nigdy nie mogę po prostu ze względu na skórę mam uczulenie na słonce a podobno solarium może je pogłębić

Kacha - potwierdzam co napisalas!

Wczoraj upieklam babke i polowe zezarlam, wiec jak maly usnal to wieczorkiem z wyrzutow sumienia i wscieklosci na siebie, machnelam rundke cwiczen, w tym 200 brzuszkow. Jako ze nie cwiczylam dobry rok, myslalam, ze dzisiaj z wyra nie wstane od zakwasiurow, a tu nic!!! Coz, Michalek dba, zeby mamuska na d... nie siedziala :-D

Ja jeszcze nigdy na solarium nie bylam!!! A bladzizna ze mnie ze ktos moglby mnie za wampirka wziac hehe

reklama
Do góry