reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

A ja wprowadzilam tzw. diete nielaczenia. I dziala. Lepiej sie czuje i waga drgnela, bo od jakiegos czasu stala cholera w miejscu. Do tego calkowicie zrezygnowalam z nabialu. Niby mlodej nic nie bylo, a ta skora na twarzy jakas podejrzana dla mnie.

reklama
No i stała się ta straszna rzecz i u mnie....
Równo 3 miesiące od porodu dostałam miesiączkę,bo chyab to krwawienie to miesiączka:-/
Dziwne skoro karmię wyłącznie cyckiem.

A jeszcze chciałabym dodać ,że waga ciagle leci w dół,niestety bo mam juz poważna niedowagę.Przed ciażą 63 kg (i czułam się z tym cudownie) a teraz 57.Wyglądam jak szkapa:-(

No i stała się ta straszna rzecz i u mnie....
Równo 3 miesiące od porodu dostałam miesiączkę,bo chyab to krwawienie to miesiączka:-/
Dziwne skoro karmię wyłącznie cyckiem.

A jeszcze chciałabym dodać ,że waga ciagle leci w dół,niestety bo mam juz poważna niedowagę.Przed ciażą 63 kg (i czułam się z tym cudownie) a teraz 57.Wyglądam jak szkapa:-(

Marzę o tym by wygladać jak szkapa ;-)

agagsm pisze:
Ale z innej beczki - czy którejś wypadają włosy? matko jak dziś umyłam to prawie garsciami jak rozczesałam...szoking! jak mi tak wypadac będą to sie łysa zrobię:(((
Oj, mi też strasznie zaczęły lecieć jakiś tydzień-dwa temu. Strasznie mnie to denerwuje, bo dosłownie wszędzie są moje włosy, łącznie z łóżeczkiem i ubrankami małej. Jak myślicie, czy skrócenie włosów cokolwiek pomoże? Mam do ramion aktualnie...
Co do wagi, to u mnie się trzyma te parę kg na plusie. I nawet od biedy mogłoby tak zostać, tylko muszę coś z brzuchowym flaczkiem zrobić, bo jak ubiorę cokolwiek bardziej dopasowanego, to okropnie wygląda. Ale już mi się zdaje, że będzie ciężko, bo przed ciążą płaskiego brzucha nie miałam, a do ćwiczeń jakoś tak brak mi samozaparcia.

mi tez ostatnio włosy zaczęły wypadać, aż mąż się na mnie wydziera że moje włosy są wszędzie. Najgorsze że ciągle Mati ma je gdzieś na sobie i wkłada do buzi.
Co do kilogramów to mam jeszcze jakieś 4 na +. Nie ma oólnie tragedii ale właśnie ta wisząca opona. Wstydzę się założyć coś obcisłego bo wygląda okropnie :(

Mnie też wypadają bardzo. Wspieram się suplementami, po obcięciu jest ciut lepiej ale widać potrzeba czasu. :baffled:

Czy wszystkie juz zrzucily zbedne kilogramy, ze watek zamarl? Czy ktora jeszcze cwiczy AW6?

Ja nie cwicze ale moj przyjaciel Dukan jest nadal ze mna;-) U mnie na razie -6 i nadal sporo przede mna, moze jeszcze drugie tyle a moze troche wiecej:tak:

Mi dieta nie służyła, mleczka było mniej, krostki na buziolce Misi :( powoli może wróci do normy - po prostu słodyczy nie będe żreć, ale to dopiero jak zjem zapasy po chrzinowe:) trochę wolniej i mniej będe chudnąć ale co tam, wazne, że cokolwiek w dół spadnie...

a6w hmm Macy hmm niech pomyślę :-D- a już wiem, ja jednak te morkowe ćwiczenia robiłam co sie od drukarki zaczynały i morka nas zaniedbała i dalej nie robiła zajęc doszkalających jak ćwiczyć i się pogubiłam w tym...;-)

reklama
Ja dałam radę chyba do 12dnia tych ćwiczeń na końcu już je robiłam o 23:00 i jak jednego dnia zasnęłam w połowie ćwiczeń :-Dto sobie odpuściłam dosyć się w dzień nagimnastykuję przy dzieciach ;-)

Do góry