reklama

Nasze kilogramy w ciąży.

Cyśka ja też muszę na sznurek się przerzucić, na pewno lepsze, niż jak mebel być mierzona miarką robotniczą, hehehe. Kantów jeszcze nie mam :) Co to 58 to ja bym chciała na tym zakończyć swoje tycie, bo wystartowałam z 44.

reklama
ja startowałam z 49kg przy wzroście 165cm teraz w 29tg mam 56,5kg czyli jakies 7,5kg chyba nie jest źle?
Digitalis
super tableka szkoda że nie pomyslalam wczesniej...
Galwaygirl H&M ma mniejsze rozmiary poszukaj w innym oddziale ja kupuje u nich 8 czyli wedlug ich rozmiarówki 34, kurtke planuje od nich o rozmiar wieksza zeby byla juz do konca 10 czyli 36, ale 6 czyli 32 na maternity tez widzialam. Wybierz sie do sklepu który ma dużą sekcje maternity albo zadzwon i zapytaj kiedy maja dostawy bo takie rozmiary tez do nich przychodza.

Tynka Tobie łatwo jest mówić, my nie mamy H&M w Galway, a to co widziałam to tylko przez neta i mieli kurtki tylko w dwóch rozmiarach 10-12 albo 20-22 jakby kobiety w ciąży nie miały innych rozmiarów, ale teraz jak weszłam na ich stronę to już w ogóle nie ma kurtek ciążowych :szok: czyżby już po sezonie zimowym??? Chyba sobie zamówię płaszczyk z new look, jedyne co mi się podoba. Kurtki są u nas w kiepskim wyborze, dominuje kolor khaki no i i tak nie ma mego rozmiaru.
Wagę ładnie trzymasz, u mnie też już prawie 7 na + zobaczymy co luty przyniesie, hehe

u mnie już 8 na plusie. Licząc że jeszcze trochę zostało to pewnie do 80kg na koniec dojdę.
co do kurtki to ja już zaczęłam chodzić w kurtce zimowej męża, czuje się co prawda w niej zupełnie nieatrakcyjnie, ale przynajmniej ciepło i nic mnie nie ciśnie. Nic nie będę kupować na 3 miesiące - wolę cos maluszkowi zakupić, chyba zebym cos ciekawego w ciucheksie za grosze trafiła, ale to inna historia;)

galwaygirl wg tego kalkulatora dopiero co przekroczyłam minimalną masę jaką powinnam mieć, z reszta same spójrzcie:

masa_normy.jpg

https://www.babyboom.pl/forum/members/galwaygirl-77410.html

ja sobie powiedziałam, trudno, schudne po ciazy tak jak i przed nia, teraz chodzę dumna ze swoim brzuchem a potem bede dumna ze zwaliłam 20 kilo i jestem mega laską z maluśkim synusiem :) a co :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry