Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
. 
"pokolenie fastfoodu";-)pisałam ze nie powiem ile przytyłam, ale bija wszystkie na głowe, nawet myszęTo ja wg wagi i lekarza startowałam z 52kg a teraz 62kg (a wg mojej 54-55 a teraz 65kg)... czyli tak czy siak 10kg.... oj z tego co wy piszecie to ja znacznie więcej jak wy waże![]()

Jeśli w tej kwestii, czyli kg mnie martwi to to, że nie będę miała w czym chodzić po porodzie, a wiadomo że to kolejne wydatki. W chwili obecnej mam za szmat jakieś dwie pary spodni do chodzenia po domu i jedne grubsze leginsy na wychodne/ wychodzę z domu 5-6 razy na miesiąc/. 

A wiecie,ja nie byłam dumna z tego że w pierwszej ciąży przytyłam tylko 9 kg,tylko z tego że w drugiej przytyłam 25 i że udało mi się to wszystko zrzucić to jest dopiero wyczyn.Także laski bedziemy sobie kibicować po porodzie jak kg bedą leciały w dół.

MYSZKA a wiesz że taki suwaczek bardzo mobilizuje do zrzucenia wagi,miałam kiedys taki i z dumą go zmieniałam he he
, mlody czlowiek byl i glupi;-)