Paluszek_
Fanka BB :)
widzę że każda tyje w innym tempie, ja mam na plusie 8 kg, z 52,5 mam już 60,5, ale ostatnio mam straszny aptetyt, ciągle bym jadła, na początku ciąży wręcz przeciwnie - miałam jadłowstręt
No Munie to mnie lekko wyprzedziłaś
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widzę że każda tyje w innym tempie, ja mam na plusie 8 kg, z 52,5 mam już 60,5, ale ostatnio mam straszny aptetyt, ciągle bym jadła, na początku ciąży wręcz przeciwnie - miałam jadłowstręt
( i okazuje się, że chyba cudem załatwię sobie cc i operację za jednym cięciem, jak nie urok, to sr....ka
, bez znajomości nic się nie da załatwić)
ja dzis stwierdziłam, że nie dosięgam palcami podlogi i nie chodzi o brzuch, tylko nie mogę :-(znaczy dosięgnę jak się niesamowicie naprężę, co teraz dla brzucha nie jest ok, a swobodnie nie jestem w stanie tego zrobić.
. Dobrze, ze mnie ma kto popchnac jak juz sie zbieram do podnoszenia
to sie nazywa slonica
inaczej to najpierw na boczek nozki z lozeczka i przechodzimy do ostatniej fazy wstawania
masakra dla mnie, bo zawsze bylam mobilna, wysportowana itd. Ale co zrobic takie sa uroki ^^