reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze listopadowe maleństwa

To my w dniu urodzin i teraz,gdy mamy 2,5 miesiaca

Załączniki

• NICOLE CHEZ NOUS 017.jpg
    NICOLE CHEZ NOUS 017.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC03231.JPG
    DSC03231.JPG
    19,7 KB · Wyświetleń: 63
reklama
u nas odruch moro zanikł właśnie w okolicach 13 tygodnia...
a pojawiło się piszczzenie:szok: mały jak się cieszy to wciąga powietrze i tak śmiesznie piszczy:-);-)

Czasami zdaża się u nas jeszcze odruch moro.
Nasz Rysiu śpi od 20-9/10 tylko budzi się co dwie godziny na jedzonko :confused: ciekawe czy mu się to spanko wydłuży bo ja od maja wracam do pracy i nie wyobrażam sobie jak będę funkcjonować po tylu pobudkach w nocy :baffled:
Żarłoczek jeden waży już 6850 i ciągle by wcinał cycusia.
Czy którejś z Was też maleństwo tak często je w nocy?

DOMBAR - moj Filip co prawda je w nocy tylko raz.....Ale tak czesto ja Twoj synek budzil sie Kuba - mimo ze byl na butelce i niestety trwalo to bardzo dlugo....

dombar muszę Cię pocieszyć, nie jesteś sama, moja mała ma wprawdzie noce, że karmię ja raz w ciągu nocy i następnie dopiero nad ranem, ale jednak więcej nocy jest takich, że jak ja położę ok 20-21, budzi się tak 1-2 i później już co 2 godz, a budzi się już ostatecznie jak w zegarku o 7.30, gada do lamy i mi do ucha przez jakiś pół godzinki i wstajemy:-(. I, to chyba taki typ te nasze maluchy i coś mi się zdaje, ze się pomęczymy:-(

moja wiktoria przesypia od 23-6.30 a o tej 6.30 sama ja budze na jedzenie.Wczoraj byłam na szczepieniu i mała wazy 4600kg to i tak poł kilograma w ciagu miesiaca przybrała ciesze sie z tego choc jeszcze wazy za mało .

To widze ze nie jestem sama, moja mala tez tak spi, zasypia ok 21.30, czasami wczesniej i budzi sie 1-2, a pozniej juz co 2 godziny i tak do 8-9

reklama
Mój malutki je o 12 , śpi , potem je o 3 i dalej budzenie co 2 godz. na jedzonko. Ale je max 5 min:baffled:.

Do góry