• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Cześć dziewczyny!
Dawno mnie nie było! Właściwie krótko po śmierci taty - jakoś tak od marca przestałam zaglądać na forum. Cały czas pracowałam - do końca kwietnia - rano i po południu. Nie miałam więc zabardzo czasu. Właściwie to 4 maja też jeszcze byłam w pracy. Potem przez kolejny tydzień gromadziłam dokumentacje do awansu zawodowego nauczyciela, bo potem nie wiem czy mała da mi coś porobić, a nie chcę sie stresowac i wolę cały czas poświęcic jej. Od początku mja jednak nadrabiam wszystkie wątki, ale dopiero teraz sie odzywam. Pozdrawiam raz jeszcze! (przepraszam,że się tak rozpisałam)

Hej Mandarynka, ja co prawda z czerwcówek ale jedziemy na tym samym wózku bo i ja walczę z dokumentacją do awansu a mały już na wylocie :D Też walczyłam żeby nie być cały maj na zwolnieniu żeby zaliczyć staż..a nie było to już takie proste, zwłaszcza że pracuję w innej miejscowości i dojeżdżam do pracy. Powodzenia i trzymaj się dzielnie po tym badanku :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry