reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
nimfii, skoro to Wasz pierwszy raz to tym bardziej - oby tak dalej :-)
zdrówka dla Maksia :-( bidulek czesto ostatnio choruje

Kasha Nika też wszystko pakuje do buzi niestety:-(
nimfii fajnie że wreszcie nocka udana oby więcej takich:tak::tak:
Habciu bidulek z Maksia ucałuj go mocno:tak::tak:Zdrówka życzymy

Maciek spal w nocy od 19.30 do 5 rano!!!!! :-D:-D:-D Jego rekord! :tak::tak::tak:

nimfii super, życzę aby było tak dalej:tak:
habcia ucałuj Maksia
jolek 2x2 o kurczę, :shocked2: mi mały śpi raz 1,5 h:dry:
labudka:-D:-D:-D

A my dzisiaj byliśmy na saneczkach, ładnie było i cieplutko. Hubert dwa razy zaliczył zaspę, zaczął wstawać na sankach i się wygłupiać.
i muszę się pochwalić rano zrobił sam dwa kroczki:biggrin2:, a później pierwszy raz za rączki chodziliśmy po śniegu. Ale miał radości, nie dał się na sankach w ogóle posadzić.

wszystkim niewyspanym mamom życzę spokojnej nocki

kasha Zosia też wszystko do buzi bierze :wściekła/y:

paulusia 12 ząbków już wow:szok: gratulacje:-)

nimfii oby więcej takich nocek:tak::-)
habcia dużo dużo zdrówka dla Maksa:tak::tak: piszesz że nic po nim nie widać że ma zapalenie to dobrze że poszliście do lekarza

maltanka no gratulacje :tak:Zosia tez lubi po śniegu chodzic:tak::tak:
Dzisiaj z tatusiem na sankach była ( w koncu ma urlop ojcowski:-p:-D)Jutro nie wiem czy pójdziemy bo coś wiać zaczyna mocno:dry:

habcia zdrowka dla malego!!

maltanka gratulacje za kroczki ;-)To chyba taki prezent na roczek

O ostatniej nocce napisze tylko tyle ze... nie bylo juz tak pieknie jak poprzedniej ;-) 5 razy wstawalam ale i tak jakos czuje sie wyspana :sorry2: Nie jest zle.... ;-)

mary, nimfii nio chyba taki prezent, tylko teraz nie chce mi w wózku ani na santach siedzieć jak już spróbował, tylko za rączki i chodzimy.

mary u nas Hubert to nawet woli z tatą na sanki chodzić, zawsze albo go gdzieś zakręci, czasami zaspę zaliczą, a mały ma radochę.

nimfii będzie dobrze, w końcu te nasze dzieciaczki kiedyś zaczną przesypiać noce, a nawet powiedzą, że jak to można było wstawać o 5.00 czy 7.00 tak w środku nocy:-)

a my dzisiaj byśmy pospali dłużej ale tata szedł do pracy. A kręcieł się o 6.00 myślałam, że koniec spania, ale patrzę a ten wziął sobie misia i śpi. Niestety obudził się jak M wstawał do pracy.:sorry2:

Maltanka to zdecydowanie prezent na roczek. gratulujemy kroczków:-)
u nas ze spaniem w dzień kiepsko, ale przeważnie 2x1godzina. ale Niko Jolki to śpioch od samego początku to wiadomo;-);-)

Niko mądry chłop, ma rację teraz się wyśpi bo za parę lat będzie mało spania.
U nas podobnie jak u Nika jak J śpi dwa razy w dzień noce spoko. Jak raz - w nocy tragedia, śpi tylko u mnie na rękach.

reklama
mary, nimfii nio chyba taki prezent, tylko teraz nie chce mi w wózku ani na santach siedzieć jak już spróbował, tylko za rączki i chodzimy.

mary u nas Hubert to nawet woli z tatą na sanki chodzić, zawsze albo go gdzieś zakręci, czasami zaspę zaliczą, a mały ma radochę.
.

No właśnie Zosia też lubi z tatą :tak:ja chyba trochę za bardzo boję się że coś się stanie zaraz :sorry2:z tata to Zosia może poszaleć :-D

Do góry