szczęśliwa1
Fanka BB :)
antar czekamy na wiesci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

, współczuje. a co z serduszkiem, bo nie wiem czy coś pisałaś?

. On waży już 9kg, wciągu miesiąca przybrał pół kg z kiepskim jedzeniem a co będzie teraz 

antar pędź do lekarza i dawaj znać co i jak
a co do wyjazdu ja właśnie dlatego nigdzie nie jadę, bo Kalina nawet u mojej mamy w domu nie umie zasnąć w dzień, ze względu na zmianę otoczenia, więc nawet nie pchamy się nigdzie z dzieckiem w tym roku, bo byłoby przekichane.

zasnol wczoraj o 18 i nie obudzil sie na kapiel to kolacje dalam mu przez sen i spal do 2 w nocy spokojnie, wypil wtedy herbatke przez sen i spal dalej, o 5 zjadl sniadanie, chile sie pobawil i spi dalej, o 8 znow zjad posilek i pobawil sie chwile i spal az do teraz 
:-) Pierwszy raz tak mi przybrała 
dobrze ze byliscie niedaleko
wszystko wkłada do buzi już od dawna, nic na dziąśłach nie widzę i w dotyku też nie czuję różnicy
niby jak czasem mu posmaruję dziąsła tym żelem to się uspokaja, ale nie zawsze
zobaczymy jak dzisiaj będzie

daj nam znać co i jak żebyśmy się nie martwiły