reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Cicha, ja chcę zdjęcia stworów i Julka!!!:tak: :tak: :tak:

Tylko kurcze tych akurat fotek brak:-( Mysmy z Julkiem jak wiadomo pojechali na doczepke do sluzbowego wyjazdu meza i w akwarium bylismy przez to sami tak, ze nie bylo komu nam fotek zrobic:-( Mam tylko kilka slabych telefonem pstryknietych z czesci dla maluchow tzn. do trzech lat (bo tam moglam Julka spokojnie zostawic i sie odsunac zeby zdjecie pstryknac) a w tej dla dzieci w ktorej sie poznawalo wodne cuda musialam go trzymac (no i pilnowac zeby sobie czegos do buzi przypadkiem nie wsadzil;-))- wiec nie bylo jak:-( Moze te marne puszcze w obieg na zamknietym jak skoncze z tymi z podrozy;-)

No a teraz pora spac bo u was poranek i zaczynacie buszowac po bb a u mnie polnoc sie zbliza :tak: :tak:

Ja mam z Matim problem żeby pojął że czegoś nie wolno robic czy dotykac. Tłumaczę, krzyczę a on się śmieje ze mnie.:tak: Wczoraj otwierał piekarnik przy pieczeniu, zrzucił garnek na swoją nogę, wywalił wszystkie owoce z szafek na siebie, wylał na siebie moją kawę i rozwalił gniazdko telefoniczne oraz pilota do tv- także wyłączam tv wyłącznikiem przy tv bo pilot nie działa:wściekła/y: Jestem wściekła że tak trudno to mi idzie. A tak wogóle to nigdzie nie mogę się ruszyc bo jest ryk nawet jak wyjdę do kuchni bez niego. To za chwilę słyszę jak idzie za mną i płacze:-( :szok: Nie wiem jak mąż przez te pare dni da sobie z nim radę sam. Ale cieszę się że ten szpital mi teraz wypadł to sobie odpocznę a on zobaczy jak miło z Matim się siedzi i słucha jego marudzenia non stop;-) :-)

Kasiu mam kontrolne jodowanie jodem radioaktywnym bo miałam raka tarczycy- to takie zabijanie komórek nowotworowych taki rodzaj chemioterapii, ale na szczęście włosy mi nie będą wypadac:-) Pisałam gdzieś na forum że miałam raka i poprostu co jakiś czas muszę robic to badanie. No i będę miec je 6.maja w Warszawie więc na ten okres mnie nie będzie na BB. :-(

Ojoj-mam nadzieje Aniu ze wszystko oki juz u Ciebie?.....!!!!
Wracaj do nas szybko-cala i zdrowa...A odpoczynek po tym co piszezsz to napewno ci sie przyda:-D:-)

Aniu pozdrawaim Cię ciepło przykro jak ludzie chorują ... nie powinno wogóle chorób byc na świecie !!!

A co do uwieszania się mamy ja wogóle nie wiem o czym wy mówicie !!:-) Danielkowi jak na razie wszystko jedno kto jest mama czy tata.. ja zaczynam być wazna w momencie kąpania ( bo to mój przywilej w końcu mama pracująca, a tatuś by chciał po całym dniu troszkę odpocząć - zresztą uwielbiam go kąpać !!) wtedy wszystki drogi prowadza do mnie .. :-)

No kolezanki kochane a pamiętacie jak ja jakiś czas temu pisałam że Karol tak ma (gdzieś w styczniu jak zaczął porządnie raczkować - gonił za mną i płakał i najchetniej wisiał na mnie całymi dniami) :)??? Sylwia się wtedy dziwiła że to w tak młodym wieku...na pocieszenie Wam powiem że to przechodzi, u nas teraz takich marudnych dni pod tytułem "trzymamy się mamy" jest coraz mniej - zdarzają sie jak mnie długo nie ma - np do gdanska pojade i jak wróce to mnie tak pilnuje, albo jak go coś boli...

reklama
Do góry