reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Karolku, zdrowiej szybciutko!!!

A co do cycusiów- Martusia ostatnio zawzięcie zagląda mi w dekolt i gmera w biustonoszu, choć już dawno nie karmię :-) jakoś we wrześniu Martuś sama się odstawiła. Ale ostatnio jak razem sie kąpałyśmy, to zaczęła się bawić sutkiem i jak nacisnęła to coś tam wypłynęło :eek: no ale co tu się dziwić, Sumka o 5 latach pisała :tak:

reklama
a ja mam nadzieje pisząc po tak długim czasie że Karolek już zdrowy , co ?
a jak nie to życzymy zdrówka :tak:

Sumka ja tez po Łukaszu miałam tak długo pokarm :-D
A moja Sandra nawet na cycka nie spojrzy :no:

Rusałka mój mąż mówi, ze Polska to najpięknieszy kraj na ziemi :tak: góry i morze i jeziora piękne zakątki :tak:
A Irlandia mu się nie podoba :szok:
Właśnie wczoraj mi mówił że takiej ściany deszczu jak u nich była w zyciu jeszcze nie widział no i tam cały czas leje:baffled:

Mąż ma racje:-) Kakaw cały czas u nas leje :-(

A ja zauważyłam ostatnio że Zoisa spała by cały dzień jak by mogła . Sama już nie wiem co o tym myśleć , może to zęby , może to przez pogode ..... Martwi mnie to trochę poczekam jeszcze tydzień i pójde z tym do lekarza ,,,,,,

Ja tez myślę że to pogoda...szczerze mówiąc to możemy się trochę podzielić bo mój z kolei jak by mógł to by cały dzień nie spał ;)
Za pozdrowienia dziękujemy, choroba trwałą niecałe 2 dni :) na szczęście- chyba szybka interwencja i "prochy" zadziałały i już w niedziele Karol był jak nowy, za to od wczoraj zęby w natarciu :( znów pobudki z płaczem, ślina po pas, nerwowy i płaczliwy strasznie, zębów myć nie daje, wszystko pogryzione...wszystkie dziąsła kłów podpuchnięte ale żeby coś mocniej na wierzchu było to nie widzę - ciekawe ile to potrwa...

Basia, jak to mówią "jak nie urok, to sraczka..." Współczuję:-(Trzymaj się Lolek!
A Miki pomiędzy Zosieńką a Karolkiem: 2 dni temu spał w dzień 3 godziny non stop + jeszcze jednak 1,5 godzinna drzemka, a dziś i wczoraj tylko raz po 1,5 godziny...

Kasia dzięki, jest troche lepiej ale generlanie marudnie ostatnio...
Dziewczyny macie coś sprawdzonego na komary i inne takie różnosci dla naszych maluchów????

Kasia dzięki, jest troche lepiej ale generlanie marudnie ostatnio...
Dziewczyny macie coś sprawdzonego na komary i inne takie różnosci dla naszych maluchów????

u nas komarów masa, używam offa w kremie i jestem zadowolona, oprócz tego na noc w przedpokoju włączam aparat na komary, wiem że to troche szkodliwe, ale Iza reaguje alergicznie na ukąszenia

reklama
Irmaa a ten aparat to jaki masz? na baterie czy do kontaktu? i czemu niby to szkodliwe?
ja muszę koniecznie coś kupić na ugryzienia na wyjazd bo sama mam alergie - puchne jak balon nawet od głupich koomarów i boję się że Karol może też nie najlepiej reagować na ugryzienia...

Do góry