reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Mamoot, myślę, że Pati chodzi o taki żel jak robi sie paznokcie żelowe. Czyli nakładany żel i utwardzany pod lampą.

reklama
Mamoot dokladnie-taki zel kosmetyczny na paznokcie jak pisze Kasia mialam na mysli... Wiem ze czesto kosmetyczki proponuja przy wrastajacych paznokciach...

czekam na pismo ze szkoly Klaudii, mamy spotkanie z kims z urzedu:szok::szok:...no paranoja mowie Wam!!!

a chodzi o doslownie tydz wolnego i te 3 dnijak bylo w PL i 3 dni jak chorowalo...tyle dziecko opuscilo od poczatku roku!!!!

Ostatnia edycja:
Rusia, ciekawa jestem co Wam napisza w tym pismie.

Kasiu, Pati, dzięki za wyjaśnienia. Ja się na żelowych paznokciach nie wyznaje, ale dobrze wiedzieć, że coś takiego jest.:tak:

A nam zdechł jeden chomik no i było trochę smutków ale Wojtek w sumie dzielnie to zniósł:-D myślałam ze będzie histeria ale on bardziej skupił się na tym drugim i dostarcza mu rozrywki i czułości niż nad opłakiwaniem tamtego zdechłego.

ja wiem,z e trzeba zglosic i zglosilam..ale i tak smrod jest!
Klaudia czuje sie w szkole bdb- w klasie jest jedynym polskim dzieckiem..ale w calej szkole mnostwo Polakow

to ciekawe skoro zgłosiłaś dziecka nieobecność to co oni chcą zawsze trzeba mówić ze dziecko chore jak nie ma go w szkole bo później są problemy
mój tez jest jeden w klasie polskim dzieckiem ale w szkole jest kilkoro szkoła w ogóle super zadowolony stasznie a chodzi w sumie dopiero rok

Dziewczyny czy u Was też tak jest ze teraz się nagle okazuje ze np dzieciaki nie lubią czegoś? co wcześniej bardzo chętnie zajadały? U nas jest tak np z rybą - teraz smazonej czy pieczonej nie zje, zje tylko taka w sushi w ilosciach ogromnych, sushi moze zresztą zawsze i wszedzie;)

reklama
Ja sie zastanawiam czy moje dziecko jeszcze wogole cos lubi...powoli jak dupa jest blada! Nie je owocow,malo warzyw...na wszystko kreci nosem..za to jogurty,platki na mleku,makaron i tyz z cukrem i nalesniki... zje tez bardzooo chetnie panierowane duze krewetki-ale do cholery nie bede z nia lazic codziennie po knajpach!

Do góry