reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Buziaczku,mojemu bez różnicy czy ciepłe czy zimne(oczywiście nie prosto z lodówki).Ostatnio Mirek robił kompot z jabłek truskawek i czarnej porzeczki i dałam Julkowi rozgotowne jabłka nasiąknięte porzeczkami i wsunął wszystko aż miło. Banana w skórce spażam wrzątkiem i skrobię łyżeczką.:tak:

Z ostatnich osiągniec Julki mamy;
* nurkowanie ( a jakże Juleńka tez nurkuje ale całkiem inaczej, na "trzy" dmuchamy w oczka, dziecko nabiera powietrza w buzię i bach pod wodę na 1 sek,)
* przewracanie się z brzuszka na plecki przez prawe i lewe ramię
* przewracanie się z plecków na brzuszek równiez przez prawe i lewe ramię
* pełza w tył i podnosi dupkę w góre jak do raczkowania
Techniką mieszaną ( pełzanie + obroty) potrafi przemierzyć pół pokoju:-):tak::-D

Julcia nie siedzi jeszcze samodzielnie a dzwięki które z takim zaangażowaniem z siebie wydaje, na razie nie przypominają żadnych słów. Zębów też brak

Wachałam sie czy dac tak Grzesiowi banana:confused:Ale spróbuję może bardziej mu zasmakuje niż jabłko:-)

Blania na wieczor oddala juz troszke zupki w pampersa:tak::-D
u nas jablko poslodzone,ugotowane, z kaszka jablkowa(1 lyzka by zagescic) szlo wysmienice:tak: bardzo duzo zjadla jak nigdy:szok:popila mlekem z kaszka i poszla spac;-)
ja juz dawalam malej miesko , rozne w sloiczkach tylko:sorry2: wiec wiecie to tylko sladowe ilosci ...no mowa tu o ziemniaczku srednim 3 marchewki, i np pietruszka ile mam dodac mieska z kurczaka :confused: moze byc z piersi kurczaka :confused:

reklama
Dzis Grześ przespał cała noc:tak::tak:Zasnął o 20.30 i spał do 24 bo obudził sie na jedzenie.Potem po 4 rano sie obudził i spał do 8:tak:Moje dziecko chyba postępy zaczęło robić.Zobaczymy jak dziś będzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry