reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Mój Grześ też bardzo szybko aczął podnosić główkę leząc na brzuszku i trzymać ją sztywno nawet jak na rękach byłu kogoś.Nasza pani doktor tez pod wrażeniem była i jest postępów szkraba:-)A moja siostra zazdrości bo jej Bartuś starszy o 3,5 miesiąca wszystko z opóznieniem robi.Mówiże mały leniwiec z niego:-D
Grześ też pluje i jęzorek przytym śmiesznie pokazuje:-DRaczkowanie do tyłu ma opanowane do perfekcjii:-D

reklama
No to my się wczoraj doczekaliśmy kolejnych dwóch ząbków. Mamy dwie górne jedynki i dwie dolne. Cztery zęby i 6 miesięcy, normalnie moje dziecko mnie zaskakuje.:szok::-):-):-):-):-):-):szok:

Igorek już sam ladnie siedzi. Potrafi z pół godziny bawic się na siedząco i się nie przewrócic. :-) Pisałam tez na innym wątku, ze robi kupkę do nocniczka prawie codziennie no i ma od wczoraj 4 zęby. Jestem dumna ze swojego synka.:-)

:szok: Emi7 aż mi oczy z orbit wyszły jak przczytałam co ten Twój Igorek robi!!!!!! :szok: Powiedz dziewczyno jak ty to zrobiłaś??? Opisz wszystko z aptekarską dokładnością bo nie mogę uwoierzyć i z zazdrości zaraz spadnę z krzesła :cool2:. Musisz byc strasznie z niego dumna. Ale masz się fajnie. Odpisz proszę bo aj dalej w ciężkim szoku jestem.

Z siedzeniem to nic nie robiłam poprostu od jakiegos czasu on wogóle nie chcial lezec tylko siedzial. Na początku na kolanach z oparciem, potem przy zabawie ja go asekurowala az gdzies z tydzien temu zauwazylismy ze on sam juz pewnie siedzi i prawie się nie przewraca.:-)
Kupka do nicniczka to jak juz pisalam na wątku Lipcowych Mam zasługa mojej mamy która koniecznie kazała kupic nocnik jak tylko Igorek zacznie siadac i oswajac, sadzac go na nocniku. Od 3 stycznia sadzam go jak tylko uslyszę czy zobaczę ze zaczyna się napinac, mówię ze robimy aaa do nocniczka, siadam przy nim na podłodzę i stękam razem z nim.Jak narzaie naprawdę się udaje. Mam nadzieje ze bedzie tak dalej.:-)
Zęby to nie moja zasługa tylko Matki Natury, cieszę się ze w sumie bezproblemowo wyszly dolne i górne.

pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry