reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Buziaczku daj znać jak Blani smakowało:-)
Dziewczyny moja zupka wyszla jak krem :tak: troszeczke gestsza:-D ale jak na 1 jest OK .
Blania jest juz po skonsumowaniu:tak::cool2: i powiem ze smakowalo jej, nie protestowala jakos specjalnie :-Dhehe cala miseczke zjadla mala :tak::-p:baffled:i popila herbatka koperkowa :happy2:i bawi sie ladnie w lezaczku .

Moja Blaneczka nie lubi zimnego mleka ani zimnych dan , ma odrazu odruch wymiotny gdy cos jest chlodne u Was tez tak jest :confused::shocked2:

Buziaczku to zależy ile dodajesz ziemniaka i marchewki.

Zrobiłam dzisiaj kalafior ( z przepisu katrinm) i powiem szczerze że nie zauważyłam by mój Kacper go polubił:-D:-D No i zupka wylądowała w koszu:-D:-D:-D:-D

Witam . a jak robcie deserki dla maluszkow??

a jakie ilosci mieska dodajecie do zupek? :confused:
Buziaczku ja Ci nie pomoge, bo Grzes dopiero od niecalych dwoch tygodni je cos poza moim mleczkiem. I zaczelam od warzyw (zrazona tym, ze moj Macius nie chcial jesc za bardzo zupek i dan, a jedynie owoce mu smakowaly). Owocow jeszcze mu nie wprowadzalam. Mieska tez jeszcze nie (zaczne w przyszlym miesiacu), ale z tego co sie orientuje, to moze zacznij od jednej lyzeczki.:confused:

Jestem zaskoczona ile je Grzes. Zjada caly sloiczek (ok.125 g), a nawet troszke wiecej.:shocked2: A dopiero zacyna. Ciekawe ile bedzie jadl za miesiac?:confused: Jaka to mila odmiana po Maciusiu-niejadku.:tak::-)

Buziaczku ja Ci nie pomoge, bo Grzes dopiero od niecalych dwoch tygodni je cos poza moim mleczkiem. I zaczelam od warzyw (zrazona tym, ze moj Macius nie chcial jesc za bardzo zupek i dan, a jedynie owoce mu smakowaly). Owocow jeszcze mu nie wprowadzalam. Mieska tez jeszcze nie (zaczne w przyszlym miesiacu), ale z tego co sie orientuje, to moze zacznij od jednej lyzeczki.:confused:

Jestem zaskoczona ile je Grzes. Zjada caly sloiczek (ok.125 g), a nawet troszke wiecej.:shocked2: A dopiero zacyna. Ciekawe ile bedzie jadl za miesiac?:confused: Jaka to mila odmiana po Maciusiu-niejadku.:tak::-)

Kilka razy dawałam Kacprowi zuki ze słoiczków i też było za mało:-D:-D:-D

Buziaczku,jak dopiero zaczynasz wprowadzać mięsko to jak najmniej spróbuj na początek.

Buziaczku to zależy ile dodajesz ziemniaka i marchewki.

Zrobiłam dzisiaj kalafior ( z przepisu katrinm) i powiem szczerze że nie zauważyłam by mój Kacper go polubił:-D:-D No i zupka wylądowała w koszu:-D:-D:-D:-D
Ja jutro zamierzam zrobic Grzesiowi krem z ziemniakow i brokulow (takze przepis katrin). Ciekawe czy mu zasmakuje?:confused: Dam Wam jutro znac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry