reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Wielkie gratki!:tak:Tez bym tak chciala, ale poki co Grzes budzi sie co 2, a czasem nawet co godzine.:dry::wściekła/y::wściekła/y: Moze to przez zeby?:confused:

Dzięki. ja od początku nie miałam aż tak źle. Ale szczerze mówiąc nie pamiętam ile razy się budziłam jak Kacper miał jakieś 2 miesiące więc teraz uważam to za sukces:-D.

Dzięki. ja od początku nie miałam aż tak źle. Ale szczerze mówiąc nie pamiętam ile razy się budziłam jak Kacper miał jakieś 2 miesiące więc teraz uważam to za sukces:-D.
A ja z kolei kiedys mialam lepiej-Grzes budzil sie dwa razy, a i zdarzalo mu sie, ze jak zjadl o 24, to budzil sie o 5-6 zjadl i spal dalej. Oh, jak ja bym chciala, zeby znow tak bylo....:tak:

U nas jest tak mały spi do ok 23-24, je mleko, a potem o 2 w nocy - staram się herbatke dawac nie zwasze chce, o 3, 4 , 6 ciekawe czemu się im tak poprzrestawiało?

reklama
buziaczku a tak się martwiłaś że Blani nie będzie smakowało:-)A tu niespodzianka:-):-)Ja podgrzewam wszstko Grzesiowi oprócz deserków.
asiulinka mam nadzieję że zupka będzie dobra i zasmakuje Grzesiowi:-)Mój Grześ też wcina cały słoiczek 125g potrsfi nawet zjeść te Hippa190g:-DStraszny żarłoczek z niego:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry