reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Nadal brak ząbków..Grześ cały czas się ślini i paluszkiem w buzi szuka:-)Może w końcu coś się pojawi..ostatnio jest bardzo marudny i w nocy też budzi się częściej.Dziąsełka na dole są twarde i biale...

Grzesiowi udało się w końcu przewrócić przez prawe ramię:-)Cały czas w ruchu było lewe.Idzie mu to jeszcze nieporadnie:-DSiedzi i bawi sie zabawkami przed nim leżącymi już jakieś 10 minut bez trzymania:tak:Coraz zdolniejszy ten mój maluch:-)W wannie też siedzi ale go nie puszczam bo kąpiemy go już w normalnej wannie,bo jego wanienka jest za mała i nie ma za co sie trzymać:tak:

Witam . a jak robcie deserki dla maluszkow??
bo ja dzis ugotuje malej jabluszko slodkie z mala iloscia wody mineralnej, dodam troszke kaszki ryzowej,zmixuje i podam jej zobacze czy bedzie smakowac :confused: musze jakos zaczac ja przekonywac do owocow:baffled::sorry2:

dziekuje za ksiazeczki ;-)

reklama
Wlasnie gotuje warzywka dla Blani ; ziemniaczek sredni, dwie marcheweczki i dodam dwa kwiaty brokolow zmixuje i dodam puree ryzowe ziemniaczek z dynia na mleku :tak:przyprawie szczypta pietruszki i gotowe , trzymajcie kciuki :tak:oby jej posmakowalo:-Ddodalam szczypte soli do gotowania mam nadzieje ze nie zrobilam zle :sorry2::confused::baffled::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry