reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
zazdroszcze bo macie jeszcze spokoju troche , moj maluch nauczyl sie raczkowac i co mnie przeraza wspina sie po meblach zeby sobie ... postac :rofl2:, wiec niestety caly czas musze go pilnowac bo biega po calym mieszkaniu i albo sie wspina albo wyciaga wszystkie napotkane kabelki :angry:

mor_ban_win_d.gif
Wysłać chłopa po deserek:wściekła/y:.składem nie różni się od i bardzo Julkowi smakowało,więc nie wiem po co pisać że po 9-tym m-cu:blink:

Asiador zdolny twój synus, Igorek siedzi ladnie ale podniesc się do siedzenia nie potrafi i raczkowanie to jeszcze tez mu nie wychodzi ten tyłek jakos mu ciązy:-).

No ale u nas w dalszym ciągu kupki są na nocniczek i to chyba muszę przyznac ze nie pamiętam kiedy narobił w pampersa a robi 2x dziennie.

pozdrawiam

My mamy6 ząbków i to juz powaznych cztery na górze i dwa na dole. Mam zdjęcie jedno gdzie widac zębaki ale niestety nie wiem jak wkleic. Moze mi któras mamusia pomoze.

Katrin mi wyjaśniła więc próbuje.Dzięki Katrin moze się uda.

Załączniki

• 7 miesiąc 083.jpg
    7 miesiąc 083.jpg
    148,8 KB · Wyświetleń: 47
Katrin udało się wielkie dzięęęękiiii.:-):-)
No i widzicie mojego szczerbaka, uwierzcie ze nie latwo uchwycic jak widac ząbki.

reklama
Do góry