reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Nasz Piotruś już siedzi Sam...w sensie, że sam potrafi usiąść (przeważa się nóżkami i siupa :tak: ) i posiedzieć tak czasem nawet 15 min. Bawi się zabawkami które leżą przed Nim, główka mu nie ciąży i przestał się bujać na boczki :tak: z tym, że On bardzo szybko zaczynał sam się podciągać...ale święta prawda, że każdy Maluszek jest indywidualistą :-)

Moj Victor, poki co jadl kaszke bez smakowa Nestle, sloiczki Hipp-marchew z ziemniakiem, jablko, banan. Narazie wszystko mu smakuje.

Podajecie swoim maluchom sloiczki czy raczej same gotujecie?

Sukces,moje dziecko powraca do życia,zjadł całą porcję zupki:tak::-),troszke kaszy gryczanej.I tak fajnie nóżkami fika,żeby wymusić nasze jedzenie.Niedługo to po kątach będziemy jeść;-):-D.

Julek tez nie wszystkie jabłka lubi najbardziej smakują mu champion bo są słodziutkie może spróbuj konkretnie tą odmianę.
julkowa dzięki za podpowiedz:tak:Spróbujemy tej odmiany.
Marta to super że apetyt wrócił Julkowi:-)I tak Was w tych katach znajdzie;-):-D
niusia ja juz gotuję Grzesiowi chociaż zdarzy sie że dam mu jeszcze słoiczek:tak:

Dziś jeszcze dałam kaszke Bobovity Grzesiowi i o dziwo zjadł:szok:Zmienne jest to moje dziecko;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry