reklama

Nasze Obawy

Dziewczyny takie pytanko do Was: czy któraś z Was będąc w ciąży leciała samolotem? Jeżeli tak czy nie miałyście obaw itd? Ja raczej nie boje się latać, ale teraz kiedy jestem w ciąży strasznie się tego obawiam, a za tydzien lecimy z mężem do Glasgow do przyjaciół których nie widzieliśmy kilka lat. Lot będzie trwał godzinę z kawałkiem, ale strasznie boje się lądowania szczególnie tego szarpnięcia, że cos może się stać z dzidzią. Lekarz nie ma przeciwskazań w moim przypadku, ale ja stara panikara jak zwykle mam obawy, ale mimo wszystko chcę lecieć. Jeżeli macie jakieś doświadczenia to proszę o rady.

reklama
słyszałam,że jesli ciąża rozwija się prawidłowo,to nie ma przeciwwskazań. oprócz oczywiście ciąży w ostatnich kilku tyg ;-)

Ja chciałam teraz lecieć do Egiptu.
Lekarz nie widzi przeciwskazań bo ciąża jest prawidłowa. To dotyczy II trymestru.

P.S. Sprawdź u Twojego przewoźnika czy Cię wpuszczą na pokład. Bo są różne restrykcje dot. cieżarnych. Mój nie wpuszcza od 7 miesiąca.

Hej dziewczyny! mam pytanie odnośnie pępka i jego okolic-od dwóch dni z prawej jego strony mam ból tępy, taki głupi denerwujacy nawet nie wiem jak go określić(jakby ciągnacy) :-) czy Wam też się zdarza mieć takie bóle??

Mnie obok pępka chyba maluda czasami kopie, ale jest to jeden szybki strzał z taką siłą, że aż mi zapiera dech i to tyle jeśli chodzi o ból przy pępku

reklama
Siwucha-mnie czasem boli pepek, szczegolnie jak duzo zjem ;-) Jutro ide do lekarza to sie zapytam czy to moze byc niebezpieczne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry