reklama

Nasze podwójne wózki

• Starter tematu Starter tematu Bura
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja rodziłam w dwójce, ale teraz już jest tylko w jedynce porodówka, niedawno otworzyli oddział po remoncie generalnym. Podobno robi wrażenie.
Ładne imiona dla chłopców :-) A ciąża dwuowodniowa i dwukosmówkowa?

reklama
A Twoje córeczki jak mają na imię?
Też słyszałam, że po remoncie jest super, ale mój lekarz powiedział, że nie jest pewien czy przyjmują tam bliźniaki. Dąbrowa na przykład nie może przyjmować porodów bliźniaczych.
Ciąża dwuowodniowa jednokosmówkowa. I niestety wystąpiły krwawienia, leżałam już w szpitalu a teraz w domu.

Oj, no to współczuję... Ale już teraz wszystko jest ok? Na pewno przyjmują ciąże bliźniacze, skoro w dwójce przyjmowali... To podobno bardzo nowoczesny oddział, a w dwójce było "po staremu" i też dawali radę :-) Moje dziewczynki to Nina i Nadia, a ciąża też była dwuowodniowa i jednokosmówkowa...

a na jaki będziesz zmieniała?
no wlaśnie tez się zastanawiam i zbieram informacje. Wizualnie podoba mi się ten cossato z napisami Sis i Bro lub innymi, zastanawia mnie też ten babywelt, nie pamiętam kto go ma. W sklepie niestety wyboru nie było, widzialam maclarena, i dwa Kees, jedn jakis niski a drugi jak riksza wygladal :/ wolalabym dzieci do niego przymierzyc jednak

witajcie
po pierwszym spacerze xlanderem jestem mega zadowolona dzieciaki również piały z zachwytu, lekko sie prowadzi jest bardzo skrętny, super podjeżdża pod krawęzniki, generalnie jestem bardzo zadowolona i polecam, nawet paski regulujące oparcie są ok, śpiworki super,

reklama
Oglądałam w sklepie tego xlandera i faktycznie fajny wózeczek, tylko jak sprzedawca złożył wózek to wydał mi się ogromy! Gosia mieści wam się on do samochodu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry